Η ακμή είναι ένα πρόβλημα της επιδερμίδας, το οποίο αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά, εφόσον χρησιμοποιηθεί η κατάλληλη αγωγή.

Το Neostrata Oily Skin Solution 8 AHA Διαυγές Διάλυμα για την Εξισορρόπηση του Λιπαρού & με τάση Ακμής Δέρματος, 100 ml είναι ένα εξελιγμένο προϊόν, το οποίο έχει άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Τα Συστατικά NeoStrata

AHAs

Τα AHAs ( Αlpha Hydroxy Acids ) είναι φυσικά συστατικά που προκαλούν απολέπιση, επαναφέροντας τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων της επιδερμίδας στους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Έτσι, επιτυγχάνεται ο ιδανικός βαθμός ανανέωσης της επιδερμίδας, Ταυτόχρονα, αντιμετωπίζονται πολλά προβλήματα όπως: η υπερκεράτωση, οι ατέλειες στα δέρματα με τάση ακμής, η φωτογήρανση, η ξηρότητα, η αφυδάτωση και οι δυσχρωμίες. Τα AHAs ταιριάζουν περισσότερο στα μη ευαίσθητα δέρματα.

PHAs

Τα PHAs ( Poly Hydroxy Acids ) είναι συστατικά δεύτερης γενιάς, τα οποία προσφέρουν τα ίδια οφέλη με τα AHAs, αλλά χάρη στο μεγαλύτερο μόριο τους που διεισδύει σταδιακά στο δέρμα ( δράση "gradual release" ) γίνονται ανεκτά ακόμα και από άτομα με πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα. Διαθέτουν περισσότερα υδροξύλια και συγκρατούν περισσότερο νερό, ενυδατώνοντας εντατικά το δέρμα.

Το Lactobionic Acid είναι ένα σύμπλεγμα PHA με υψηλή δράση που γίνεται ανεκτό από κάθε τύπο δέρματος. Προέρχεται από τη φυσική λακτόζη (σάκχαρο του γάλακτος) και το gluconic acid. Eίναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και ενυδατικό συστατικό. Χάρη σε αυτό, δημιουργείται ένα αόρατο φιλμ επάνω στο δέρμα, προστατεύοντάς το και προσδίδοντάς του απαλότητα και λεία υφή.