Τα μπιμπερό Nuk προσφέρουν στους καταναλωτές όλα όσα χρειάζονται, προκειμένου να γίνει το τάισμα του βρέφους μια άνετη και απόλυτα ασφαλής διαδικασία. Όμως, η εταιρεία κυκλοφορεί στο εμπόριο και άλλα προϊόντα.

Ο NUK Θερμαντήρας Βρεφικών Τροφών Thermo Rapid είναι ένα από αυτά. Πρόκειται για μια πολύ ποιοτική συσκευή, η οποία είναι κατάλληλη για βαζάκια και μπιμπερό κάθε είδους. Διατίθεται στην αγορά με πρακτικό καλάθι για την εύκολη αφαίρεση των βάζων. Προσφέρει ιδιαίτερα γρήγορο και ήπιο ζέσταμα με ατμό σε μόλις 3-4 λεπτά (ισχύς 300W). Τέλος, έχει λυχνία ελέγχου και αυτόματη ενεργοποίηση.

Ο θερμαντήρας βρεφικών τροφών Thermo Rapid της NUK λειτουργεί πολύ εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. ένα κουμπί. Για όση ώρα η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία, ανάβει μια κόκκινη φωτεινή ένδειξη. Μετά το ζέσταμα η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα. Τα βαζάκια και τα μπιμπερό αφαιρούνται εύκολα χάρη στο πρακτικό ενσωματωμένο καλάθι. Με αυτό τον τρόπο δε χρειάζεται να έλθετε σε επαφή με τον θερμό ατμό.

Τα μικρά παιδιά είναι απαιτητικά και χρειάζονται αρκετά ζεστά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με τον θερμαντήρα βρεφικών τροφών Thermo Rapid της NUK μπορείτε να είστε πάντα σε ετοιμότητα. Αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί ατμό και ζεσταίνει ήπια και ομοιόμορφα τα μπιμπερό σε μόλις τρία έως τέσσερα λεπτά. Η χωρητικότητα της συσκευής είναι ρυθμιζόμενη και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε βαζάκια και μπιμπερό κάθε είδους.

Η διάρκεια της φάσης ζεστάματος κυμαίνεται ανάλογα με την ποσότητα του νερού. Ένας απλός και εύχρηστος πίνακας σας υποδεικνύει πόσο νερό χρειάζεται για την κάθε ποσότητα γάλακτος ή κρέμας.