Τα προϊόντα Power Health αδυνάτισμα μπορούν να συνδυαστούν με κάθε είδος άσκησης και με όλους τους τύπους υγιεινής διατροφής και να φέρουν ακόμη πιο γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα της απώλειας του περιττού βάρους. Οι ειδικοί συμφωνούν πως μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές μορφές εκγύμνασης είναι το αερόμπικ.

Ο συγκεκριμένος τρόπος γυμναστικής αποτελεί σύμφωνα με τους ειδικούς τον καλύτερο, αποτελεσματικότερο και αμεσότερο τρόπο για γρήγορο αδυνάτισμα και σημαντική απώλεια θερμίδων. Πρόκειται για ομαδική δραστηριότητα που συνήθως γίνεται σε χώρο γυμναστηρίου με τη συνοδεία μουσικής. Ωστόσο, μπορεί να εκτελεστεί και στο σπίτι από ένα μόνο άτομο με τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα.

Η αερόβια άσκηση συνδυάζει άμεσα αποτελέσματα όσον αφορά τόσο το αδυνάτισμα, όσο και την ενδυνάμωση, προσφέροντας οφέλη όχι μόνο στο σώμα, αλλά και γενικότερα στην υγεία ενός ατόμου. Για καλύτερα αποτελέσματα σε ό,τι αφορά το αδυνάτισμα καλό είναι να προτιμήσετε ασκήσεις με μέτρια ένταση και σχετικά μεγάλη χρονική διάρκεια (περίπου 30 λεπτά).

Με το αερόμπικ γυμνάζονται ικανοποιητικά οι περισσότεροι μύες του ανθρώπινου σώματος, ενώ αυτό γίνεται ευχάριστα με τη συνοδεία μουσικής και χωρίς μεγάλη κούραση. Υπάρχουν πολλά είδη αερόβιας γυμναστικής και δεκάδες προγράμματα, που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου, πάντα σε συνεννόηση με το γυμναστή.

Ακόμη, αποτελεί έναν εγγυημένο τρόπο για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της καρδιοαναπνευστικής αντοχής. Εφόσον μάθετε να μετράτε τους καρδιακούς παλμούς και να μειώνετε την προσπάθεια όταν οι σφυγμοί ξεπερνούν το 85% της Μέγιστης Καρδιακής Συχνότητας, τότε θα έχετε πετύχει μεγαλύτερη καύση λίπους και αδυνάτισμα.