Τα χειροποίητα σκουλαρίκια είναι μια must επιλογή για ένα υπέροχο δώρο σε μια γυναίκα. Ιδιαίτερα μπαίνοντας για τα καλά πλέον στην εορταστική περίοδο, τα γυναικεία σκουλαρίκια έχουν αρχίσει να πρωταγωνιστούν στις επιλογές όσων αναζητούν ένα κομψό δώρο για την αγαπημένη τους.

Η αλήθεια είναι ότι τα σκουλαρίκια βρίσκονται πάντοτε σε «έλλειψη» στις επιθυμίες κάθε γυναίκας. Όσα ζευγάρια κι αν έχει, τα σκουλαρίκια προσφέρουν μια τόσο ιδιαίτερη πινελιά σε κάθε ντύσιμο, που μια εμφάνιση μπορεί να ανανεωθεί ολοκληρωτικά μόνο και μόνο αν αλλάξει το ζευγάρι σκουλαρίκια που συνδυάζει μαζί της.

Καρφωτά σκουλαρίκια

Το μεγάλο ζήτημα που προκύπτει όταν αποφασίσετε να κάνετε δώρο ένα ζευγάρι χειροποίητα σκουλαρίκια είναι το δίλημμα καρφωτά ή κρίκοι; Η απάντηση βρίσκεται στο στυλ κάθε γυναίκας! Παρότι όλα τα σκουλαρίκια, κατά βάση, ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από το στυλ της, επιλέξτε κάτι που ανταποκρίνεται στην καθημερινότητά της, ώστε να μπορεί να το απολαμβάνει όσο πιο συχνά μπορεί.

Ένα ζευγάρι χειροποίητα σκουλαρίκια καρφωτά χαρίζει διακριτική ομορφιά «αγκαλιάζοντας» με κομψό τρόπο το αυτί της γυναίκας. Προσδίδοντας ισορροπία και συμμετρία, τα καρφωτά σκουλαρίκια προσελκύουν το βλέμμα χωρίς να προκαλούν, προσθέτοντας διακριτική λάμψη στο συνολικό outfit μιας γυναίκας. 

Σκουλαρίκια κρίκοι

Αν σκοπεύετε να χαρίσετε ένα ζευγάρι χειροποίητα σκουλαρίκια κρίκους τότε προσέξτε αν το καθημερινό ντύσιμο της γυναίκας, επιτρέπει ένα πιο έντονο look. Οι κρίκοι είναι έχουν εξελιχθεί σε πολύ δυνατό γυναικείο κόσμημα, αφού με το εντυπωσιακό τους μέγεθος «γεμίζουν» το πρόσωπο μιας γυναίκας, προσδίδοντας κυριαρχία και δυναμισμό.

Τα χειροποίητα σκουλαρίκια κρίκοι κυκλοφορούν σε διαφορετικά μεγέθη, χρώματα και στυλ για να διαλέξετε. Οι μεγάλοι κρίκοια ποτελούν ένα δυναμικό fashionstatement, αλλά επίσης ασκούν μεγαλύτερη πίεση στα αυτιά, με αποτέλεσμα να μπορούν να φορεθούν για όχι πάνω από ένα μεγάλο συνεχόμενο διάστημα.

Τα χειροποίητα σκουλαρίκια κάνουν τη διαφορά

Όποια κι αν είναι η τελική σας επιλογή, το σημαντικό είναι ότι τα χειροποίητα σκουλαρίκια αποτελούν σε κάθε περίπτωση μια ξεχωριστή πρόταση για ένα αξιολάτρευτο δώρο.

Στο Kosmima24 έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε μια εντυπωσιακή συλλογή από χειροποίητα σκουλαρίκια χρυσά, που μέσα από τη διακριτική τους ομορφιά και την απαράμιλλη κομψότητα, κερδίζουν την καρδιά κάθε γυναίκας.

Η «μαγεία» τους βρίσκεται όλη στην εξαιρετική λεπτομέρεια με την οποία είναι κατασκευασμένα. Δουλεύοντας με τον χρυσό και αξιοποιώντας όλες τα σύγχρονες καινοτόμες τεχνολογίες, τα χειροποίητα σκουλαρίκια που παράγονται στο εργαστήριο του Kosmima24 καταπλήσσουν με την υψηλή τους ποιότητα και τη εξαιρετική τους φινέτσα.

Η συλλογή διαθέτει μια ατελείωτη ποικιλία ανάμεσα σε διακριτικά καρφωτά ή μοντέρνα κρεμαστά σκουλαρίκια, καθώς και εντυπωσιακούς κρίκους, διακοσμημένα με ημιπολύτιμες ορυκτές πέτρες, πέτρες ζιργκόν και φίλντεσι, ή ακολουθώντας minimal σχεδιασμό με δεμένα πάνω τους μαργαριτάρια ή και καλλιέργειας, καθώς και διαμάντια κοπής brilliant.

Επισκεφθείτε το on line store της εταιρίας και ανακαλύψτε όλα τα χρυσά χειροποίητα σκουλαρίκια του kosmima24.grμέσα από ένα τεράστιο εύρος σε σχέδια και χρώματα, για να βρείτε την ιδανική επιλογ ήγια ένα glamorous event, ένα chic out fit στη δουλειά, ή μια casual γυναικεία εμφάνιση.