Η ΟΛΥΜΠΟΣ, δε θα μπορούσε να λείπει από τη Διεθνή Έκθεση SIAL 2016, μια παγκόσμια έκθεση που αποκαλύπτει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο. Στα πλαίσια του φετινού SIAL Innovation 2016,που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι 16-20 Οκτωβρίου, η  Grill Feta ΟΛΥΜΠΟΣ επιλέχθηκε ως ένα από τα κορυφαία καινοτόμα προϊόντα, ανάμεσα σε 2.189 συμμετοχές. Η αυθεντική Φέτα ΟΛΥΜΠΟΣ, συνδυασμένη με γευστικές μαρινάρες σε μια ready-to-grillπρόταση, έκαναν την Grill Feta ΟΛΥΜΠΟΣ να ξεχωρίσει για την καινοτομία της, την ευχρηστία της και φυσικά τη γεύση της.
Επισκέπτες από όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις από την ευρεία γκάμα των προϊόντων ΟΛΥΜΠΟΣ, συμπεριλαμβανομένου της Φέτας και του Αυθεντικού Στραγγιστού Γιαουρτιού, ενώ από τα νέα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ ξεχώρισαν ιδιαίτερα το Κεφίρ Γιαούρτι και το Ελληνικό Τσάι του Βουνού.
Η SIAL είναι μία από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων – Ποτών παγκοσμίως, με πάνω από 7.000 εκθέτες και 155.000 επισκέπτες, που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο.