Είναι γεγονός ότι την άνοιξη υπάρχουν τόσα πολλά trends που δεν ξέρετε τι να επιλέξετε για να είστε αφενός μέσα στην μόδα και αφετέρου άνετες.
Αυτήν την εποχή επικρατούν οι χρωματικές αντιθέσεις από έναν καμβά με χαρούμενες αποχρώσεις που θα φέρουν την άνοιξη στο outfit σας, εύκολα και γρήγορα.
Απολαύστε τα σκισμένα τζιν σας, τα t-shirt, τα πουκάμισα, τα λινά παντελόνια, τις μπλούζες με V και μανίκι μέχρι τον αγκώνα αλλά και τα φορέματα που δεν σταματούν ποτέ να είναι στην μόδα.
Από το ηλεκτρονικό κατάστημα MissSimbolo επιλέγουμε για εσάς μερικές από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις που μπορείτε να φορέσετε σαν alldayoutfit όπου κι αν είστε ό,τι κι αν κάνετε.
Τζιν καμπάνα - Η πιο κολακευτική επιλογή

Ενα ψηλόμεσο τζιν καμπάνα  πάντα είναι μία τέλεια επιλογή για να ντυθείτε ανοιξιάτικα με ένα πουκάμισο από πάνω ή ένα t-shirt. Τα τζιν αυτά έχουν ένα σημείο κλειδί που σίγουρα αγαπά κάθε γυναίκα. Είναι τόσο μακριά που κρύβουν το παπούτσι σας προσδίδοντας περισσότερο ύψος! Το στυλ τους, επίσης, είναι τέτοιο που μπορούν να συνδυαστούν τόσο με ένα κοντό τοπ όσο και με μία μακριά πουκαμίσα. Περισσότερα ψηλό μεσα γυναικεία παντελόνια θα βρείτε στην ανοιξιάτικη ποικιλία MissSimbolo.
Λευκή λινή πουκαμίσα - Passepartout επιλογή


Είναι από τις δημοφιλέστερες ανοιξιάτικες γυναικείες μπλούζες που μπορεί να φορέσει μία γυναίκα κάθε μέρα, μένοντας δροσερή και στυλάτη, όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει. Όπως όλα τα γυναικεία πουκάμισα του στυλ της, διαθέτει κουφοπιέτα εμπρός και τα μανίκια της φτάνουν μέχρι τον αγκώνα. Είναι σε χαλαρή γραμμή και μπορείτε να την βρείτε εύκολα και γρήγορα.


Μπλούζα εμπριμέ - Για κάθε συνδυασμό
Είναι γεγονός ότι μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε το στυλ σας και να είστε πάντα μοντέρνες απλά επιλέγοντας ένα εμπριμέ σχέδιο στην μπλούζα σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τις αποχρώσεις που σας εκφράζουν. Βρείτε εδώ μία μπλούζα V τύπου Missoni στα χρώματα του μπλε που θα ταιριάξει τέλεια με το τζιν σας.
Online κατάστημα MissSimbolo - Ξεκινήστε τις αγορές!