Το μοναδικό WIND Running Pack και πολλές ακόμα προσφορές θα βρουν οι λάτρεις της τεχνολογίας στα καταστήματα WIND, στο πλαίσιο του αγώνα 5χλμ και 10χλμ Run Greece που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου στο κέντρο της πόλης για 6η χρονιά.
Το WIND Running Pack είναι μια τσάντα πλάτης που περιλαμβάνει τελευταίας τεχνολογίας Smartwatch με οθόνη αφής που λειτουργεί αυτόνομα ή συνδέεται με smartphone για να έχουν οι δρομείς όλη την επικοινωνία στο χέρι τους και αξεσουάρ όπως ασύρματα ακουστικά ή Power Bank (φορητός φορτιστής) για ενέργεια και μπαταρία σε όλη τη διαδρομή. Και όλα αυτά, μέσα στην απίθανη.
Επιπλέον, στα καταστήματα WIND μπορούν όλοι να επιλέξουν τελευταία μοντέλα smartphone σε ειδικές τιμές καθώς επίσης μεγάλη γκάμα Τablet και αξεσουάρ. Ακόμη, συνδέσεις Κινητής, Σταθερής και Internetγια πολύ γρήγορη επικοινωνία με ταχύτητες έως 50Mbps σε  ειδικές προσφορές.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στις εξειδικευμένες ομάδες των καταστημάτων WIND Λάρισας (Μ. Αλεξάνδρου 19, Ασκληπιού 36, Ελ. Βενιζέλου 69)