Πολλή ενέργεια, θετική διάθεση καιμοναδικάδώρα περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους που θα επισκεφθούν το περίπτερο που έφτιαξε και φέτος το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα.

Στον μοναδικό χώρο από τον οποίο πηγάζει “καλή” ενέργεια όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Μύλος των Ξωτικών, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας καλεί τους επισκέπτες του να δοκιμάσουν την αντοχή τους στο ποδήλατο και να συγκεντρώσουν ενέργεια για καλό σκοπό.

Με μήνυμα: «Κάνε ποδήλατο, Κέρδισε δώρα και Δώσε ενέργεια στον Σύλλογο Ελπίδα»οι επισκέπτες - ποδηλάτες διανύουν την δική τους απόσταση, τη μετατρέπουν σε κιλοβατώρες (kWh) και συμβάλλουν ο καθένας ξεχωριστά ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ειδικών δημοτικών σχολείων και ΑμεΑ "ΕΛΠΙΔΑ" Τρικάλων.

«Φέτος, κυριολεκτικά και μεταφορικά, φέρνουμε την ενέργεια στον Μύλο των Ξωτικών. Φέρνουμε την καλή ενέργεια!», ανέφερε ηΔιευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων του Φυσικού Αερίου, κα Ελένη Ράπτηκαι συμπλήρωσε: «Η παρουσία του Φυσικού Αερίου στον Μύλο των Ξωτικών, στην υπέροχη πόλη των Τρικάλων αποκτά κοινωνικό αποτύπωμα και σας καλούμενα δημιουργήσουμε μαζί αυτό το αποτύπωμα, με χαρά κι αισιοδοξία προσφέροντας καλή ενέργεια στις καρδιές όλων μας».

«Φέτος, κυριολεκτικά και μεταφορικά, φέρνουμε την ενέργεια στον Μύλο των Ξωτικών! Φέρνουμε την καλή ενέργεια! Καλούμε όλους να δημιουργήσουμε μαζί ένα κοινωνικό αποτύπωμα με χαρά κι αισιοδοξία προφέροντας καλή ενέργεια στις καρδιές όλων μας».
Ελένη Ράπτη
Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων

Όλοι επισκέπτες που θα έλθουν στο περίπτερο του Φυσικού Αερίου θα μπορούν να λάβουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση,στην οποία μεγάλοι τυχεροί θα κερδίσουν το ρεύμα της χρονιάς, ηλεκτρικά πατίνια και άλλα μεγάλα δώρα!

Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας θα  λειτουργήσει από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου και υπολογίζεται να το επισκεφθούν περισσότεροι από 1 εκ. επισκέπτες.