Το Επιμελητήριο Λάρισας, στο πλαίσιο ανάδειξης και προώθησης των τοπικών πιστοποιημένων οίνων, προτίθεται να συμμετέχει μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας  για 2η χρονιά στη  Διεθνή Έκθεση Οίνων LONDON WINE FAIR 2020, που θα πραγματοποιηθεί  18-20  Μαΐου 2020 στο Λονδίνο, στη Μεγάλη Βρετανία και να επιδοτήσουν από κοινού με ποσοστό 66,66% τους συμμετέχοντες.

Η LONDON WINE FAIR με 40 έτη λειτουργίας αποτελεί την μοναδική επαγγελματική έκθεση κρασιού  στην Μεγάλη Βρετανία που στοχεύει σε  Διανομείς, Χονδρεμπόρους, Αγοραστές supermarket, Κάβες, Λιανοπωλητές, HORECA και συλλέκτες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα οινοποιεία που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος και σε διάφορες άλλες προωθητικές δράσεις όπως Masterclass, Walk-Up Tasting και Wine Bar που επιμελούνται γνωστοί Έλληνες sommelier και ειδικοί γευσιγνώστες του οίνου.

Καλούνται οι οινοπαραγωγοί της Λάρισας που παράγουν αποκλειστικά πιστοποιημένους ΠΟΠ ή/και ΠΓΕ ή/και Βιολογικούς Οίνους και Αποστάγματα να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 στο emai: info@larcci.gr (αρμόδια κα Τσολάκη).