Το έχετε αποφασίσει! Θα ανακαινίσετε τον χώρο σας! Οι κορυφαίες ανακαινίσεις σπιτιών και ανακαινίσεις καταστημάτων από την εταιρεία Marcon είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να επιλέξετε.

Καλό είναι όμως πριν απ’ όλα να έχετε υπόψιν σας κάποιες σημαντικές συμβουλές, ώστε να είστε προετοιμασμένοι. Βέβαια θα λάβετε εξατομικευμένες συμβουλές, εφόσον επιλέξετε την Marcon, από τους απεσταλμένους τεχνικούς, οι οποίες θα μελετήσουν τον χώρο σας.

Αν ανακαινίζετε μόνο έναν μικρό χώρο

Περιορίστε την χρήση σκούρων χρωμάτων γιατί κινδυνεύετε να φανεί ο χώρος μικρότερος. Επιπλέον προτιμήστε ράφια ή έπιπλα που είναι εντοιχιζόμενα για να εξοικονομείτε χώρο στο πάτωμα.

Στον μικρό χώρο βρείτε τρόπο να μπαίνει ανεμπόδιστα το φως του ήλιου μέσα στο διαμέρισμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε τα παράθυρά σας πιο μεγάλα και πιο ψηλά.

Επιλέξτε την κυριαρχία ενός υλικού στον χώρο σας, έτσι ώστε να δίνετε την αίσθηση συνέχειας σε αυτόν.

Μπάνιο

Τα περισσότερα μπάνια είναι αρκετά περιορισμένα, γι’ αυτόν τον λόγο χρειάζεται να επιλέγετε με προσοχή τα έπιπλα του μπάνιου. Καλύτερα να μην είναι ογκώδη για να μην κλείνουν τον χώρο σας.Επίσης καλό είναι να διαλέξετε νιπτήρες οι οποίοι έχουν από κάτω έπιπλο, το οποίο έχει αποθηκευτικό χώρο.

Σαλόνι

Δεν είναι λίγες οι φορές, που στο σαλόνι γίνονται οι μεγαλύτερες αλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γκρεμίσετε τοίχους, να εντάξετε νέα στοιχεία στην δομή του χώρου ή να διαχωρίσετε χώρους, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας και το γούστο σας.

Μπορείτε να μπείτε στο marcon.gr και να μεταφερθείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα της εταιρείας Marcon, για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και τους τρόπους επικοινωνίας με τους εξειδικευμένους τεχνικούς.