Σκέφτεστε να κάνετε μία mini ανακαίνιση στον χώρο σας και θα την ξεκινήσετε από τους τοίχους σας; Οι μπογιές μπορεί να σας κοστίζουν μία περιουσία, ειδικά αν θέλετε να κάνετε κάποια ιδιαίτερη τεχνοτροπία.

Για να έχετε λοιπόν ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα πιο μοντέρνο και πιο ιδιαίτερο, οι ταπετσαρίες τοίχου είναι η καλύτερη επιλογή. Στην μεγάλη ποικιλία της Domo Decor φιλοξενούνται οι καλύτερες ποικιλίες της Marburg, οι οποίες κάθε χρόνο ανανεώνονται και προσφέρουν μοναδικά οφέλη τόσο σε οικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.

Πλεονεκτήματα από τις ταπετσαρίες Malburg

•    οι ταπετσαρίες είναι φοβερά ανθεκτικές στο φως και δεν φθείρονται καθόλου από την ηλιακή ακτινοβολία ούτε αν βρίσκονται κοντά σε τεχνητό φως

•    η κόλλα τοποθετείται στον τοίχο, χωρίς να τον φθείρει και αφαιρείται πολύ εύκολα, όταν χρειαστεί, χωρίς να αφήνει σημάδι ή φθορά στον τοίχο και το χρώμα του

•    η αποκόλληση γίνεται απ’ όλη την ταπετσαρία και όχι τμηματικά, χωρίς δηλαδή να σκίζεται

•    οι ταπετσαρίες είναι ανθεκτικές στο καθάρισμα, χωρίς να φθείρεται το χρώμα τους

Τα σχέδια της κάθε συλλογής αποτυπώνονται στην μεγάλη ποικιλία που θα βρείτε online. Για να διαλέξετε σχέδιο προτείνεται να δείτε περισσότερα σχέδια στην DomoDecor και στα καταστήματά της, καθώς κανένα σχέδιο και ιριδισμός δεν μπορεί να αποτυπωθεί στην οθόνη υπολογιστή ή κινητού.

Αν έχετε παρκέ πάτωμα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα vintage σχέδιο σε ταπετσαρία που να συμπληρώνει το ξύλινο πάτωμα και να δημιουργεί την ατμόσφαιρα που έχετε σκεφτεί για το σπίτι σας.

Στα σχέδια των ταπετσαριών, θα βρείτε κλασικές, μοντέρνες, πολυτελείς, παιδικές ταπετσαρίες ή βαφόμενες για να στολίσετε έναν ξεχωριστό χώρο για εσάς.

Δείτε αναρίθμητα σχέδια και ταπετσαρίες τοίχου από την Domodecor.