Η ενοικίαση αυτοκινήτου αποτελεί για πολλούς ταξιδιώτες μία πάγια τακτική για τις διακοπές και τα ταξίδια όλου του χρόνου. Όσοι από εσάς δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το αυτοκίνητό σας είναι η καλύτερη λύση να προσφύγετε στην ενοικίαση που μπορεί να σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, αρκεί φυσικά να είστε προσεκτικοί με την επιλογή της εταιρείας και τα συμβόλαια που υπογράφετε.
Για να μην έχετε κανένα άγχος στις διακοπές σας λοιπόν, επιλέξτε DriveHellas, μία εταιρεία που έχει βασικές έδρες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα και προσφέρει όλων των κατηγοριών τα οχήματα, καλύπτοντας από τις πιο απλές μέχρι τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες.
Κάντε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα
Κάνοντας κράτηση από νωρίς έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε τιμές και να επιλέξετε εν τέλει την πιο συμφέρουσα προσφορά. Έτσι θα έχετε όλο τον χρόνο να προσηλωθείτε στο ταξίδι σας, έχοντας βρει λύση για το θέμα του αυτοκινήτου.
Ασφαλιστικές καλύψεις - Τι ισχύει;
Κάθε εταιρεία έχει τους δικούς του όρους στις ασφαλιστικές καλύψεις και στις χρεώσεις που αναμένεται να υπάρχουν για παραλαβή οχήματος από αεροδρόμιο ή λιμάνι ή για δήλωση επιπλέον οδηγού. Διαβάστε πολύ προσεκτικά τους όρους του συμβολαίου για να αποφύγετε κάθε δυσάρεστη έκπληξη.
Την ώρα παραλαβής
Βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα έγγραφα όπως είναι ταυτότητα, το δίπλωμά σας και το confirmationτης κράτησής σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να παραλάβετε το όχημά σας είναι να έχετε πιστωτική κάρτα με διαθέσιμο όριο αυτό που ορίζει η εταιρεία για την δέσμευση των χρημάτων.
Στην Drive Hellas Company μπορείτε να βρείτε πρόσθετες παροχές στις καλύτερες τιμές της αγοράς, όπως είναι ασφάλεια κλοπής και ατυχήματος, παιδικό κάθισμα, σύστημα πλοήγησης και αλυσίδες χιονιού.
Βρείτε οικονομικές ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας για να δείτε προσφορές και να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας για τις ημερομηνίες που επιθυμείτε.