Κάθε κατάστημα εστίασης για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά και να μην δημιουργείται κανένα πρόβλημα στην καθημερινότητα των υπαλλήλων ή των πελατών, χρειάζεται ορισμένες σύγχρονες εφαρμογές που θα διευκολύνουν την ταχύτητα, την οργάνωση και την πληρωμή με πιστωτικές κάρτες.

Σε αυτό, βοηθάει τόσο μία ποιοτική ταμειακή μηχανή, όσο και ένα εξελιγμένο σύστημα παραγγελιοληψίας, το οποίο μπορεί να λύσεις τα χέρια όλων των υπαλλήλων.

Η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν μία αξιόπιστη εφαρμογή είναι τα συστήματα παραγγελιοληψίας, τα οποία διαχειρίζονται όλα τα τραπέζια, το takeaway, ακόμα και το delivery. Το κάθε κατάστημα, μπορεί να το προσαρμόσει στα μέτρα του, ώστε να εξυπηρετεί όλες του τις ανάγκες.

Μέσα από το online κατάστημα tamiaki.com μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για ένα από τα δημοφιλή συστήματα λήψης παραγγελιών, το Ε-liza, το οποίο είναι η καλύτερη επιλογή για φούρνους, για εστιατόρια, για ταβέρνες, για beachbar, για takeaway και πολλά σημεία εστίασης.

Super δυνατότητες!

Τα συστήματα αυτά προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες, ανάμεσα στις οποίες είναι η λήψη χωρία internet, όπου μπορείτε να διαχειρίζεστε απομακρυσμένα σημεία.

Επίσης σημαντικό πλεονέκτημα είναι η εκτύπωση λογαριασμού σε φορητό εκτυπωτή του σερβιτόρου, μέσω Bluetooth.

Όσον αφορά και τη διαχείριση του προσωπικού, υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που μπορείτε να τις διαχειριστείτε όπως Check In – CheckOut προσωπικού, αποστολή μηνυμάτων στο tablet του σερβιτόρου κ.α.

Φορητή ταμειακή, σε πολύ καλή τιμή!

Αποκτήστε την φορητή ταμειακή μηχανή INCOTEX 777 RED από εδώ, μία από τις καλύτερες και τις πιο αξιόπιστες της αγοράς. Με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες επικοινωνίας.

•    Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 120€

•    Έως 6 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 60€

Μπείτε στο tamiaki.com online κατάστημα!