Αν σκοπεύετε να φτιάξετε βαλίτσα τα ενδεχόμενα είναι δύο: Επαγγελματικό ταξίδι ή ταξιδάκι αναψυχής!Και τα δύο θέλουν χωρητικότητα, πολλές θήκες και γενικά μία αποσκευή που να αντέχει στις καταπονήσεις ενός αεροπορικού ταξιδιού ή μιας μετακίνησης με αυτοκίνητο ή πλοίο. Σας προτείνουμε 3 ιδιαίτερα ελκυστικές στην εμφάνιση αλλά και στην ποιότητας βαλίτσες καμπίνας και σακβουαγιάζ με ρόδες που θα χρησιμοποιείτε συνεχώς και θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας.

Princess βαλίτσα τροχήλατη καμπίνας

Η τροχήλατη βαλίτσα σε διαστάσεις καμπίνας, είναι μία εύκολη λύση για κάθε σας ταξίδι. Σας εξυπηρετεί τόσο σαν χειραποσκευή στο αεροσκάφος, όσο και σε οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση. H τροχήλατη Princess σε ανθρακί είναι μία από τις βαλίτσες με σκληρό περίβλημα που αντέχει σε όλες τις καταπονήσεις. Ένα από τα πιο πλεονεκτήματά της είναι ότι κοντά στην χειρολαβή διαθέτει ειδική θήκη κατάλληλη για έγγραφα. Διαθέτει και κλειδαριά με κωδικό.

Σακ βουαγιάζ με ροδάκια

Από την Delsey, μπορείτε να βρείτε αυτόν τον σάκο, ο οποίος όχι μόνο ανταποκρίνεται στις διαστάσεις αεροσκάφους αλλά διαθέτει και ροδάκια. Με 5 χρόνια εγγύηση και θήκες που θα διατηρήσουν σωστά και με ασφάλεια τα προσωπικά σας αντικείμενα. Από τη σειρά Destination. Μπορείτε να βρείτε το σακβουαγιάζ, εδώ.

Βαλίτσα Disney για τους μικρούς της παρέας

Οι βαλίτσες της Disneyθα μπορούσαν να χαρακτηριστούν συλλεκτικές. Είναι καλαίσθητες και κάθε σχέδιο απεικονίζει τον Mickey και την παρέα του. Την Disney Βαλίτσα καμπίνας trolley μπορείτε να την βρείτε στο -40% και το υλικό του είναι σκληρό από ABS. Με δύο χρόνια εγγύηση.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες βαλίτσες στις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν, στο bagstories.gr. Για λίγο καιρό ακόμα ισχύουν μεγάλες εκπτώσεις.