Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για την Τουριστική Ακαδημίατου Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» στο Βόλο,καθώς άνοιξε τις πύλες της και υποδέχτηκε τους  πρώτους σπουδαστές από την Ρωσία!!
Οι Ρώσοι σπουδαστές,οι οποίοι είναι φοιτητές Τουριστικών Επαγγελμάτων στο KAZAN INNOVATIVE UNIVERSITY,θα εκπαιδευτούν στην Εξυπηρέτηση και διαχείριση πελατών και οργάνωση εστιατορίου από τον foodandbeveragespecialistκ. Παπανικολάου Νεκτάριο.
Μετά το πέρας του προγράμματος θεωρητικής κατάρτισης, οι σπουδαστές θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση σε ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Ζάκυνθο, Ρόδο και Ηράκλειο Κρήτης.
H φιλοσοφία της Ακαδημίας Τουρισμού είναι κάθε εκπαιδευόμενος κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής του, να απολαύσει και τις τουριστικές εμπειρίες που του προσφέρει η περιοχή, ενισχύοντας παράλληλα και την τοπική ανάπτυξη.
Οι σπουδαστές ενθουσιάστηκαν από τις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες κτιριακές εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ»,το έμπειρο προσωπικό του, καθώς και τις καινοτόμες μεθοδολογίες και τα εργαλεία που είναι προσαρμοσμένα στις σύγχρονες απαιτήσεις τόσο των  σπουδαστών όσο και των  εργασιακών συνθηκών.