Τα κουφώματα αλουμινίου μαζί με τις σήτες και τα ρολά αλουμινίου είναι συστήματα που δίνουν άπειρες δυνατότητες και πλεονεκτήματα στο σπίτι. Συγκεκριμένα προσφέρουν υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης και θερμομόνωσης, αναβαθμίζοντας την άνεση σε κάθε σπίτι και αναλαμβάνοντας σημαντικό ρόλο στην εξοικονόμηση ενέργειας.
Επιλέγοντας κουφώματα αλουμινίου, ο χώρος είναι σε σταθερά και βέλτιστα επίπεδα θερμοκρασίας, τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Έτσι θα περιοριστούν τα επίπεδα υγρασίας και φυσικά τα υπέρογκα ποσά που μπορεί να πληρώνατε χειμώνα - καλοκαίρι.

Γιατί κουφώματα αλουμινίου Exalco;

ΑΝΤΟΧΗ

Το εξωτερικό περιβάλλον που επικρατεί έξω από τον χώρο σας, είναι το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα για την επιλογή κουφωμάτων. Η απόσταση από την θάλασσα είναι για παράδειγμα ένα από τα στοιχεία που λαμβάνει κανείς υπόψιν του για το κατάλληλο κούφωμα και κατ’ επέκταση την συντήρησή του.

Τα αλουμίνια Exalcoείναι από τα πιο ανθεκτικά υλικά, αφού ούτε ραγίζει, ούτε διογκώνεται, ούτε φθείρεται η εικόνα του με τα χρόνια. Επίσης οι ανάγκες συντήρησής του είναι πολύ μικρές.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφάλεια που προσφέρουν τα κουφώματα αλουμινίου είναι μεγάλη. Το αλουμίνιο είναι συμπαγές, δεν καίγεται και σε συνδυασμό με την ποιότητα του υλικού του, γίνεται μία ασπίδα για την προστασία του σπιτιού σας.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Από τα αλουμίνιαExalco μπορείτε να επιλέξετε κουφώματα αλουμινίου που να ταιριάξουν απόλυτα με το στυλ του χώρου σας και με την αισθητική του. Διαλέξτε μέσα από μία τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, το κούφωμα που σας ταιριάζει και εναρμονίζεται με την αρχιτεκτονική του χώρου σας.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Το αλουμίνιο έχει δύναμη και ευελιξία για επεξεργασία μέσα από μία μεγάλη ποικιλία επιλογών υαλοπινάκων και όχι μόνο.

Στην μεγάλη ποικιλία μας θα βρείτε κουφώματα αλουμινίου, σε ανταγωνιστικές τιμές και σήτες Idego&GS. Δείτε όλα τα συστήματα αλουμινίου μέσα από το επίσημο site της ιστοσελίδας perdikaris-alouminia.gr.