Ένα σαλόνι χρειάζεται συχνά πυκνά προσθήκες για να είναι ολοκληρωμένο και να προσφέρει στους διαμένοντες ανέσεις, στυλ και την αρεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Επιλέγουμε από το Alfa Saloni Design, μοναδικά έπιπλα που έρχονται στην πόρτα σας άμεσα μετά την παραγγελία.

Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας έπιπλο, με τη βοήθεια των τεχνικών της εταιρείας στην απόχρωση και τον σκελετό που θέλετε!

Πολυθρόνες και σαλόνια

Η εταιρεία στην Θεσσαλονίκη προσφέρει και σε τιμές χονδρική, μερικά από τα πιο λειτουργικά σαλόνια και πολυθρόνες σε πολύ ξεχωριστό ύφος που ανατρέπουν τα δεδομένα στον χώρο σας.

Ένας διθέσιος καναπές σε μπεζ χρώμα είναι ό,τι πιο κλασικό μπορείτε να επιλέξετε! Ταιριάζει σε κάθε σαλόνι όποιο κι αν είναι το στυλ του και προσφέρει τη βάση για να δημιουργήσετε μπροστά του και πίσω του τη διακόσμηση που σας εκφράζει.

Τα σαλόνια Alfa ξεχωρίζουν για τα αναπαυτικά καθίσματά τους και την άνεση που προσφέρουν τόσο στην καθιστή όσο και στην ξαπλωτή θέση.

Πάντα υπάρχει επιλογή για σαλόνια σε κλασικό στυλ, με καπιτονέ προσκέφαλο και καμπυλωτές γραμμές που θα χαρίσουν μία καινούργια αύρα στον κεντρικό χώρο του σπιτιού σας. Ο Calisti είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς καναπέδες που επιλέγονται και για επαγγελματικούς χώρους.

Δίπλα από τον καναπέ, τοποθετήστε μία εναλλακτική και αναπαυτική πολυθρόνα.

Η κίτρινη πολυθρόνα Nefeli θα σας χαρίσει μία γωνιά που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε δεόντως, ενώ παράλληλα θα σας χαρίσει ένα τέλειο μέρος για ξεκούραση και για να περνάτε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας.

Περισσότερα θα βρείτε στο Alfa Saloni Athanasiou.