Οι αγορές για τα λευκά είδη σπιτιού δεν τελειώνουν ποτέ! Πάτα τα καινούργια μονά σεντόνια για το κρεβάτι του παιδιού θα είναι στην λίστα, οι κουβέρτες πικέ που εύκολα χρησιμοποιούνται και ως κουβερλί αλλά και τα ριχτάρια καναπέ που αποτελούν έναν πολύ οικονομικό τρόπο για να αλλάζει το στυλ και το χρωματικό πλαίσιο του χώρου. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ μπορείτε να βρείτε αυτήν την εποχή μοναδικές προσφορές σε όλη τη λίστα των λευκών ειδών και μάλιστα με ένα κλικ να έρθουν στην πόρτα σας έτοιμα για να στρωθούν στο κρεβάτι και τον καναπέ σας.Εμείς επιλέξαμε ενδεικτικά τρία μοναδικά προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες εύκολα και γρήγορα.
Κουβέρτες πικέ
Σας σκεπάζουν ιδανικά τις εποχές που το πάπλωμα φαντάζει πολύ χοντρό και στρώνονται στο κρεβάτι σας αναλαμβάνοντας τον ρόλο κουβερλί!



Αν έχετε «ξεμείνει» από κουβέρτες πικέ η λύση της AnnaRiskaέρχεται να σας καλύψει! Επιλέξτε την υπέρδιπλη κουβέρτα πικέ που είναι απαλή, αφράτη και δροσερή. Σε ανάγλυφο σχέδιο από 100% βαμβάκι!
Σετ σεντόνια μονά


Τα μονά σεντόνια βαμβακερά,  αποτελούν την ιδανική λύση, φροντίζοντας την υγιεινή του παιδιού με τον καλύτερο τρόπο. Βρείτε από εδώ τα μονά σεντόνια σε σετ LINARI, μία πολύ μοντέρνα πρόταση.
Ριχτάρια καναπέ


Το ριχτάρι πολυθρόνας της RYTHMOSHOMEσε ανθρακί είναι ένα από τα πιο διαχρονικά λευκά είδη σαλονιού που μπορείτε να επιλέξετε για την μεγάλη πολυθρόνα σας. Βρείτε περισσότερα ριχτάρια καναπέ με ένα κλικ
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ θα βρείτε μπορείτε να πραγματοποιήσετε τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2105062245. Θα βρείτε πάνω από 13.000 κωδικούς και φυσικά τις καλύτερες τιμές της αγοράς!