Εκτός από την πόρτα ασφαλείας, εξίσου σημαντικές για τον χώρο είναι οι εσωτερικές πόρτες,, οι οποίες χωρίζουν κάθε χώρο και τον απομονώνουν, όταν χρειάζεται. Για κάθε δωμάτιο μπορείτε να τις βρείτε σε διάφορα σχέδια ώστε να είναι χαρακτηριστικές. Στις κρεβατοκάμαρες για παράδειγμα το σχέδιο είναι το ίδιο, ενώ στην κουζίνα εκτός από ανοιγόμενη, η πόρτα μπορεί να είναι και συρόμενη.
Από την εταιρεία Paldoor μπορείτε να βρείτε μοναδικά σχέδια για να βάλετε στο σπίτι σας, είτε το χτίζετε εκ νέου, είτε το ανακαινίζετε.

Μία εσωτερική πόρτα από ξύλο είναι μία θαυμάσια επιλογή τόσο για τα υπνοδωμάτια όσο και για το μπάνιο.
Όλες οι πόρτες αποτελούνται από υλικά υψηλής ποιότητας, δεν φθείρονται και είναι πολύ ανθεκτικές σε κάθε καταπόνηση, ακόμα κι όταν μέσα στο σπίτι υπάρχουν παιδιά.
Εκτός από τις πόρτες, στην εταιρεία Paldoor θα βρείτε και πολλά αξεσουάρ, ώστε να διαμορφώσετε την πόρτα που θέλετε με πόμολα και χειρολαβές. Τα σχέδια είναι κατάλληλα για οικιακό και επαγγελματικό χώρο.
Η Paldoor σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και λειτουργικό σπίτι, που κάνει τη διαφορά στη λεπτομέρεια. Επιλέξτε εσείς ποιο στυλ πόρτας ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο, ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλαίσθητο και πρακτικό.
Εκτός από τις εσωτερικές πόρτες, επιλέξτε από την μεγάλη ποικιλία και μία πόρτα ασφαλείας, η οποία θα προστατεύει το σπίτι σας από κάθε εξωτερική απειλή.
Η εταιρεία είναι σε θέση να σας προσφέρει και ειδικές κατασκευές, που αφορούν τις πόρτες εισόδου. Τα προϊόντα της εταιρείας PALDOOR μπορείτε να τα παραγγείλετε σε ειδικά χρώματα και απομιμήσεις ξύλου που ως προς την ασφάλεια και τον σχεδιασμό ανταποκρίνονται στα σύγχρονα δεδομένα.
Δείτε όλα τα σχέδια της PalDoor καθώς και τους τρόπους επικοινωνίας.