Μετά από 25 χρόνια πετυχημένης πορείας στον επαγγελματικό στίβο, έμπειρος αλλά και έτοιμος να προσφέρω ανιδιοτελώς στο κοινό καλό, αποφάσισα να συμμετάσχω στις εκλογές του Επιμελητηρίου Λάρισας. 

Στις μέρες μας που το επιχειρείν δοκιμάζεται, όλοι μαζί πρέπει να μετατρέψουμε το Επιμελητήριο σε σύμμαχο και αρωγό του επαγγελματία. 

Θα πρέπει να γίνει το σπίτι του επιχειρηματία και να δίνει κατευθύνσεις , προτάσεις και τελικά λύσεις στα πολλά προβλήματά μας.

Το όραμα μας είναι, οι άνθρωποι που επιχειρούν να αποκτήσουν ελπίδα , αισιοδοξία και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο στο μέλλον να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις.

Ανάλογοι προβληματισμοί , αντίστοιχες απόψεις , πολλές εφαρμόσιμες ιδέες και διάθεση προσφοράς είναι στη φιλοσοφία και το όραμα της ‘’ Νέας Επιμελητηριακής Δράσης ‘’ με επικεφαλή τον Δημήτρη Αδάμ.

Η στήριξη σας είναι η βάση για ένα πιο δυναμικό , διεκδικητικό και τελικά πιο αποτελεσματικό Επιμελητήριο.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.

Γιάννης Κουρδής

Πολιτικός Μηχανικός-Έμπορος

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤ. ΚΟΥΡΔΗΣ

Γεννήθηκε στην Ελασσόνα το 1969. Είναι παντρεμένος με την Ιατρό Ελένη Γεωργίου και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός που δραστηριοποιείται από το 1994 στην κατασκευή Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων. Είναι  συνιδιοκτήτης της τεχνικής εταιρίας ΧΑΡΑΞΗ και της εμπορικής εταιρίας πώλησης ποδηλάτων ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ.

Είναι αντιπρόεδρος του Ομίλου Πρακτικής Σκοποβολής Φαρσάλων. Ως πρωταθλητής Ελλάδας  εκπροσώπησε την χώρα μας, ως μέλος της Εθνικής Ομάδας , στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής, (Ιταλία 2015). Διετέλεσε Πρόεδρος του Αθλ. Σωματείου Καλαθοσφαίρισης ‘’A.O. ΦΟΙΝΙΚΑΣ’’ . Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. Πολιτικών Μηχανικών Λάρισας.