Η έννοια «σπίτι» δεν γίνεται να υπάρξει, χωρίς τα έπιπλα! Ένα σπιτικό όμως για να είναι ζεστό, λειτουργικό και χώρος θαλπωρής, απαιτεί συγκεκριμένα έπιπλα, τα οποία θα το γεμίσουν με άνεση και πρακτικές λύσεις, ενώ θα συμπληρώνουν αρμονικά τα χρώματα και τις συνθέσεις του κάθε δωματίου.

Για να μπορέσετε να βρείτε τα πιο ταιριαστά έπιπλα για το σπίτι σας, η έρευνα αγοράς είναι πολύ σημαντική ώστε να αποκλείσετε ένα μεγάλο μέρος όσων επίπλων δεν σας καλύπτουν και να επιλέξετε ανάμεσα στα άλλα.

Εμείς επιλέξαμε ανάμεσα στα πιο μοντέρνα σαλόνια, κρεβατοκάμαρες και παιδικά έπιπλα που μπορούν να συνθέσουν το δικό σας πακέτο ώστε να γεμίσει το σπίτι σας με έπιπλα που θα μείνουν για πολλά χρόνια στον χώρο σας.

Σαλόνι - γωνιακός καναπές με vintage ξύλινα πόδια

Ο γωνιακός καναπές είναι για πολλούς λόγους ένα από τα δημοφιλέστερα έπιπλα. Μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη, χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε κάποιο άλλο έπιπλο στη διακόσμηση του σαλονιού σας. Κάθε γωνιακός καναπές, μπορεί να παραχθεί στις διαστάσεις και στους χρωματισμούς που θα επιλέξετε.

Παιδικό δωμάτιο - Ολόκληρη η σύνθεση σε πολύ καλή τιμή!

Επιλέξτε μία ολοκληρωμένη σύνθεση από παιδικά έπιπλα σε σετ που θα κάνουν το παιδικό-εφηβικό δωμάτιο έτοιμο να καλύψει κάθε ανάγκη των παιδιών. Με αποθηκευτικούς χώρους, ευρύχωρα κρεβάτια με έξυπνους χώρους και γραφεία κατάλληλα για μελέτη θα στήσετε έναν χώρο που θα αγαπήσει από την πρώτη στιγμή το παιδί σας! Η παιδική σύνθεση Φοίβος είναι κατασκευασμένη από τα καλύτερα υλικά της αγοράς.

Κρεβατοκάμαρα Λονδίνο με oversized προσκέφαλο

Στην κρεβατοκάμαρα τον πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το κρεβάτι, το οποίο αποτελεί τη βάση για το designτου χώρου. Επιλέξτε τα υλικά του κρεβατιού σας ανάλογα με τις επιθυμίες και τα ήδη υπάρχοντα υλικά του χώρου σας. Ένα μεγάλο προσκέφαλο για παράδειγμα είναι μία σύγχρονη ιδέα που μπορεί να γεμίσει ένα μεγάλο μέρος της τοιχοποιίας του δωματίου, δίνοντας έναν minimal τόνο στον χώρο σας.

Επιλέξτε τα έπιπλα του χώρου σας και τις πιο μοντέρνες κρεβατοκάμαρες από Έπιπλο Καϊμασίδης. Ό,τι χρειάζεστε θα το βρείτε στην εταιρεία ΚΑΪΜΑΣΙΔΗΣ!