O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνδιοργάνωση με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και με την υποστήριξη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ, θα πραγματοποιήσει αύριο Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 – 19:00 ενημερωτικό workshop με θέμα «Προγράμματα και εργαλεία για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων», στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας, Λάρισα, 1ος όροφος).
Στο workshop θα παρουσιαστούν ενδιαφέροντα ζητήματα όπως το Πρόγραμμα «Ερευνώ – Καινοτομώ – Νέος κύκλος», οι ευκαιρίες χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020» και οι υπηρεσίες για την έρευνα και την καινοτομία αλλά και το πρόγραμμα Κοινωνική Πρόκληση 5 με θέμα: «Κλιματική δράση, Περιβάλλον, αποδοτικότητα πόρων και πρώτες ύλες».
Θα ακολουθήσει συζήτηση με όλους τους παρευρισκόμενους προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα για την αξιοποίηση των παραπάνω προγραμμάτων προς όφελος των επιχειρήσεων.
Στο workshop μπορούν να συμμετέχουν επιχειρηματίες και στελέχη των επιχειρήσεων,  που ασχολούνται ενεργά με χρηματοδοτούμενα προγράμματα ή ενδιαφέρονται για τη μελλοντική συμμετοχή τους, ενώ να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή στο θεματικό εργαστήρι είναι δωρεάν.
Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ΣΘΕΒ, στο e-mail: innovation@sthev.grmailto:education@sthev.gr ή στο τηλέφωνο 2410555507, αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου.