Τα λουλούδια για άλλους αποτελούν μία όμορφη εικόνα, για μερικούς είναι το καλύτερο δώρο, για κάποιους είναι μία δημιουργική απασχόληση μέσα στο σπίτι τους και για μία συγκεκριμένη μερίδα ατόμων, η παραγωγή λουλουδιών είναι το επάγγελμά τους. Το πιο σύνηθες σενάριο στην πραγματικότητα όμως είναι η αποστολή τους, μέσα από ανθοπωλεία. Πως θα σας φαινόταν, αν μπορούσατε να στείλετε online τα άνθη που θέλετε ή εναλλακτικά να επιλέξετε για το σπίτι σας τα αγαπημένα σας λουλούδια;

To eflowers.gr καλύπτει όλες σας τις ανάγκες με ταχύτητα, εξειδίκευση, χαμηλές τιμές και σας συμβουλεύουν πως να φτιάξετε τον κήπο του χειμώνα, με τα καλύτερα άνθη!

Μέσα στο μουντό σκηνικό του χειμώνα, το χρώμα είναι ένα στοιχείο αναγκαίο στον εξωτερικό σας χώρο. Λαμβάνοντας υπόψιν την εποχικότητα λοιπόν, δείτε παρακάτω πως μπορείτε να φτιάξετε ένα χρωματιστό χειμωνιάτικο σκηνικό.

Διακοσμητικά φυτά

Γυμνοί βλαστοί:Οι θάμνοι είναι ενδεικτικοί για αυτήν την χρήση. Η θέση τους στον ήλιο είναι απαραίτητη ενώ το πότισμά τους γίνεται κανονικά.

Γιασεμί: Ανθίζει αποκλειστικά τον χειμώνα και δίνει χαρακτηριστικά κίτρινα φύλλα, τα οποία μυρίζουν υπέροχα.

2 τυχερά φυτά

Βασιλικός: Τοποθετήστε τον στην είσοδο του σπιτιού σας και απολαύστε τύχη όλο το έτος. Προνοήστε ώστε να βρίσκεται σε ένα δροσερό μέρος.

Ρόδι: Το κόκκινο χρώμα του ροδιού συμβολίζει την τύχη και τα σπόρια του την γονιμότητα. Μπορείτε να το έχετε σαν διακοσμητικό φυτό και μέσα στο σπίτι σας μετά την πρωτοχρονιά.

Μην χάνετε χρόνο! Επισκεφθείτε τα onlineανθοπωλεία και βρείτε λουλούδια για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Αποστολή λουλουδιών σε όλη την Αθήνα!