Δυνατό ξεκίνημα τον Σεπτέμβριο με ολόφρεσκο και θρεπτικό γάλα ΘΕΣγάλα για δύναμη κι ευεξία!

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι "προσφέρει το μοναδικό γάλα του, πλήρες κι ελαφρύ, στην τιμή του 0,90€/λίτρο, από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και έως τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Η τιμή ισχύει για την αγορά γάλακτος από όλους τους Αυτόματους Πωλητές Γάλακτος στη Λάρισα.

Το γάλα του Συνεταιρισμού έχει τιμηθεί για την ποιότητα και τη γεύση του, με χρυσό βραβείο γεύσης σε Διαγωνισμό Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού, που διοργάνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Το γάλα ΘΕΣγάλα συλλέγεται καθημερινά από τις φάρμες των μελών του Συνεταιρισμού στη Θεσσαλία, παστεριώνεται σε σύγχρονες και πιστοποιημένες εγκαταστάσεις και φτάνει, εντός 24 ωρών από την παραγωγή του, στις δεξαμενές των αυτόματων πωλητών.

Υποβάλλεται στην όσο το δυνατόν πιο ήπια θερμική επεξεργασία, διατηρώντας έτσι τα θρεπτικά συστατικά, τις βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και τη φρεσκάδα του, ενώ η παστερίωσή του γίνεται σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο διεθνών προδιαγραφών στη Λάρισα.

Δυνατό ξεκίνημα για όλους τον Σεπτέμβριο. Για τις επόμενες 15 μέρες, επισκεφθείτε έναν Αυτόματο Πωλητή Γάλακτος στη γειτονιά σας κι αγοράστε το γάλα που αγαπάτε με μειωμένη τιμή!"