Στα πλαίσια των δράσεων που αφορούν την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, πραγματοποίησε σήμερα δωρεά υλικοτεχνικής υποδομής στο Δημοτικό Σχολείο Καλαμακίου του Δήμου Κιλελέρ, για τις ανάγκες υποστήριξης του εκπαιδευτικού έργου με αναβαθμισμένο τεχνολογικά εξοπλισμό, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Γενικού Δ/ντη κ. Λεωνίδα Μπακούρα μαζί με στελέχη της εταιρείας. Στα πλαίσια της επίσκεψης διανεμήθηκαν αναμνηστικά δώρα στους μικρούς μαθητές.
Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ που βρέθηκε στο χώρο του Δημοτικού σχολείου, κατά την παράδοση του εξοπλισμού δήλωσε ότι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ θα συνεχίσει τη στήριξη των κοινωνικών ομάδων που το έχουν ανάγκη,υπογραμμίζοντας το δύσκολο έργο που καλούνται καθημερινά οι εκπαιδευτικοί να φέρουν εις πέρας, υπογράμμισε δε, ότι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ θα σταθεί αρωγός, προσπαθώντας μέσα από αντίστοιχες ενέργειες να ενισχύσει το έργο της εκπαίδευσης, με απώτερο σκοπό την  προσφορά στο πολίτη και την κοινωνία.
Από την πλευρά τους οι εκπαιδευτικοί ευχαρίστησαν θερμά την ΕΔΑ ΘΕΣΣ και τόνισαν την σημαντικότητα που έχουν τέτοιες υποστηρικτικές δράσεις, στους κόλπους της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, έχοντας σαν προτεραιότητα τον συνάνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο γενικότερα.