Τα εργοτάξια είναι πολύ επικίνδυνα μέρη για εργασία και οι εργάτες κατασκευών έχουν πολλές προφυλάξεις ασφαλείας που πρέπει να τηρούν και οδηγίες που πρέπει να ακολουθούν. Λαμβάνεται κάθε προφύλαξη για την προστασία των εργαζομένων στις κατασκευές, αλλά συμβαίνουν ατυχήματα και συχνά συμβαίνουν σημαντικοί τραυματισμοί στο χώρο εργασίας. Η γνώση των δικαιωμάτων σας είναι σημαντική σε αυτές τις περιπτώσεις.

Στη Οικονομάκης Χρήστος Διεθνής Δικηγορική Εταιρεία, οι δικηγόροι για εργατικό ατύχημα έχουν πολυετή εμπειρία και είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν στην αγωγή αποζημίωσης των εργαζομένων σας. Η εκπροσώπησή τους θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε μια δίκαιη και σωστή διευθέτηση. Οι τραυματισμοί κατά την εργασία μπορεί να προκαλέσουν μακροπρόθεσμη επιβάρυνση και θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ικανότητά σας να εργαστείτε στο μέλλον.

Αιτίες τραυματισμών σε ένα εργοτάξιο

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να πάνε στραβά σε ένα εργοτάξιο, όπως:

      Να πέσει μια σκαλωσιά

      Ηλεκτροπληξία

      Εγκαύματα

      Χημικές διαρροές

      Εκρήξεις

      Ατυχήματα με γερανούς

      Πτώση υλικών, όπως πέτρες ή τούβλα

Εάν υποφέρετε από σοβαρό τραυματισμό, είναι εξαιρετικά σημαντικό να βρείτε έναν δικηγόρο για εργατικά ατυχήματα που θα αγωνιστεί για εσάς και την οικογένειά σας.

Ατυχήματα εργοταξίου - Νομικές επιλογές

Η δίκη για ατυχήματα στο εργοτάξιο μπορεί να είναι πολύ περίπλοκη. Η επιλογή της σωστής εταιρείας, με εμπειρία και αποδεδειγμένη επιτυχία είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Η Οικονομάκης Χρήστος Διεθνής Δικηγορική Εταιρεία είναι μια εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Οι δικηγόροι του εργοταξίου της εταιρείας είναι έτοιμοι να αναζητήσουν δικαιοσύνη για εσάς και τους αγαπημένους σας. Οι δικηγόροι ατυχημάτων στο εργοτάξιο είναι εξοικειωμένοι με τους σχετικούς νόμους και θα σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε σε κάθε λεπτομέρεια της υπόθεσής σας, στο σύστημα, καθώς προχωρά.

Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν το δικαίωμα να εργάζονται σε περιβάλλον που δεν θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλειά τους. Παρά το δικαίωμα αυτό, τα ατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά όταν εργοδότες, συνάδελφοι ή κατασκευαστές προϊόντων προκαλούν στους εργαζόμενους να υποστούν καταστροφικούς τραυματισμούς λόγω αμέλειας ή άλλων παράνομων πράξεων. Πολλοί τραυματισμοί κατά την εργασία είναι το αποτέλεσμα των εργοδοτών που παραβιάζουν τους κανονισμούς της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία παραιτώντας τυποποιημένες διαδικασίες ασφαλείας, κόβοντας γωνίες ή χρησιμοποιώντας κατώτερα υλικά και επικίνδυνο εξοπλισμό.