Μερικές περιοχές, αν και έχουν πόσιμο νερό, ωστόσο περιέχει τόσα άλατα που καθιστούν το νερό σκληρό και εν τέλει ανθυγιεινό για τον άνθρωπο. Συνήθως τα νησιά υποφέρουν από τέτοιου είδους φαινόμενα, όπου και χρειάζονται άμεσα αποσκληρυντές και αφαλατωτές νερού για να έχουν πόσιμο νερό με όλες τις προδιαγραφές.
Για να φύγει η σκληρότητα του νερού, αρκεί να χρησιμοποιήσετε αποσκληρυντές, με τη χρήση υλικού που λέγεται ρητίνη.

Αποσκληρυντής νερού extramini -Colibris-


Ο αποσκληρυντής νερού που θα βρείτε εδώ διαθέτει ψηφιακή κεφαλή, η οποία είναι αυτόματη και ρυθμίζεται πολύ εύκολα. Αν και λειτουργεί με μπαταρία, δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να συνδέεται με ρεύμα. Με αυτονομία μπαταρίας2 χρόνια και μικρές διαστάσεις, μπορεί να χωρέσει ακόμα και στο ντουλάπι της κουζίνας σας.
Ο αποσκληρυντήςείναι ιδανικός για καφετέριες και παγομηχανές αλλά και ψύκτες νερού. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε νερό και προστατεύετε το περιβάλλον.

Ποια είναι τα αίτια εμφάνισης της σκληρότητας νερού;

Το σκληρό νερό, άλατα ασβεστίου και μαγνησίου. Αν αυτά κάτσουν στις σωληνώσεις, μειώνεται σταδιακά η διάμετρός τους και η ροή του νερού. Παράλληλα, υπάρχει περίπτωση να εμποδίζεται η κυκλοφορία του νερού μέσα στις αντλίες κεντρικής θέρμανσης.
Επίσης τα τόσα άλατα μπορεί να μειώσουν τη διάρκεια ζωής των ηλεκτρικών συσκευών αλλά και των υδραυλικών εγκαταστάσεων όπως είναι τα πλυντήρια, ο ηλιακός κ.α.

Επαγγελματικά φίλτρα με λογότυπο


Μπορείτε να εξασφαλίσετε φιλτραρισμένο νερό άριστης ποιότητας με επαγγελματικά φίλτρα νερού, σε επαναγεμιζόμενες οικολογικές γυάλινες φιάλες, με το λογότυπο που επιθυμείτε. Αυτή η καινοτομία της Health&Life είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς στα 2105066489- 2105053257.