Συνεχίζει με γρήγορους ρυθμούς, η Vodafone, την ανακαίνιση των καταστημάτων της, μέσα από την υλοποίηση ενός σημαντικού επενδυτικού πλάνου στο δίκτυο λιανικής της.

Μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει ανακαινίσει 100 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, με πρωτοποριακές τεχνολογίες και προϊόντα, δίνοντας στους καταναλωτές της τη δυνατότητα «να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου στον απόλυτο προορισμό τεχνολογίας».

Με την επένδυση αυτή, η εταιρεία στηρίζει τους συνεργάτες της και την τοπική επιχειρηματικότητα και έχει στόχο να συμβάλει στην ενδυνάμωση της ανάπτυξης της ελληνικής περιφέρειας, την τόνωση της αγοράς και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των καταναλωτών σε θέματα τεχνολογίας, μέσα από μία μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, «τα ανακαινισμένα καταστήματα Vodafone έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων τελευταίας τεχνολογίας, εύκολα και γρήγορα. Με αναβαθμισμένο και μοντέρνο σχεδιασμό, τα καταστήματα Vodafone προσφέρουν ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον, ενώ αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες εξυπηρέτησης, δίνουν στους πελάτες περισσότερες δυνατότητες».

Η νέα εμπειρία καταστημάτων Vodafone παρουσιάζεται σταδιακά στους πελάτες, μέσα μια σειρά, δωρεάν, εκπαιδευτικών σεμιναρίων, τα Vodafone Tech Learnings, που έχει δημιουργήσει και υλοποιεί η Ομάδα Internet Vodafone. Με έμφαση στο mobile internet και στη χρήση smartphones και tablets, τα Vodafone Tech Learnings φέρνουν τις νέες τεχνολογίες πιο κοντά στους καταναλωτές, με χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για θέματα που τους απασχολούν περισσότερο, όπως η ασφάλεια στο Διαδίκτυο, το «έξυπνο σπίτι», η χρήση των διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων και άλλα.