Αγαπάτε το Jeep σας και ασχολείστε συχνά μαζί του; Το ανανεώνετε με αξεσουάρ, το εμπλουτίζετε με επιπλέον κομμάτια σε διάφορα μέρη του και σας ενδιαφέρει η αεροδυναμική του τετρακίνητου οχήματός σας; Σίγουρα δεν σας έχει ξεφύγει το ηλεκτρονικό κατάστημα Groupak, το οποίο σας προσφέρει σε πολύ καλές τιμές, με εγγύηση κατασκευαστή πολλά αξεσουάρ και ανταλλακτικά για το Jeep σας!Τι μπορείτε να βρείτε στην μεγάλη του ποικιλία; Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή και απαραίτητα αξεσουάρ για Jeep της πόλης, του βουνού, του χωριού.

Φουσκωτός γρύλος
 
Ο φουσκωτός γρύλος βαρέως τύπου, εξασφαλίζει ότι σε λίγα λεπτά, μπορείτε να σηκώσετε το όχημά σας και ν αλλάξετε λάστιχο. Ο πάτος του διαθέτει αντιολισθητικά καρφιά, ενώ στο σετ που θα έρθει στον χώρο σας, εκτός από τον γρύλο θα βρείτε γάντια και τσάντα μεταφοράς.

Σχάρα για ποδήλατο

Απαραίτητο αξεσουάρ αν έχετε ποδήλατο και θέλετε να το μεταφέρετε σε κάθε σας μετακίνηση και στις διακοπές σας. Από την ιταλική μάρκα Μenabo, η σχάρα που θα βρείτε με 1 κλικ έχει 3 θέσεις για ποδήλατα.

Εμπρόσθιος προφυλακτήρας

Το BULL-BAR PRE 2001θα κάνει τοJEEP CHEROKEE σας πιο αεροδυναμικό και πιο καλαίσθητο. Είναι χαμηλού προφίλ και χρησιμοποιείται για την προστασία του κάτω μέρους τους αυτοκινήτου. Ανοξείδωτος προφυλακτήρας και άμεσα διαθέσιμος.

Κοτσαδόρος για JEEP RENEGADE
 
Ο αυτόματος κοτσαδόροςAragon με κουμπί και κλειδάκι είναι η καλύτερη πρόταση για μέγιστο φορτίο ρυμούλκησης 1800kg. Προσφέρεται μαζί με καλωδίωση και πρίζα.
Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2106034727
Online αγορές: Groupak