Η αυτόνομη ή ομαδική κατάδυση και το υποβρύχιο ψάρεμα, είναι μερικές από τις πιο χαλαρωτικές δραστηριότητες που μπορεί να επιλέξει κάποιος. Είτε πρόκειται για ψάρεμα, είτε πρόκειται απλά για κατάδυση και εξερεύνηση βυθού, στο ηλεκτρονικό κατάστημα Survival μπορείτε να βρείτε μοναδικά προϊόντα που θα ικανοποιήσουν από τον πιο ερασιτέχνη μέχρι τον επαγγελματία δύτη.
Ειδική στολή για άνεση και προστασία


Οι στολές κατάδυσης είναι απαραίτητες ώστε να διατηρούν το σώμα σας στην απαραίτητη θερμοκρασία, πηγαίνοντας προς τα κάτω. Το μονο σορτς XDIVE CORAL από ελαστικό νεοπρέν πάχους 3mm τύπου NEOSPAN, θα διατηρήσει το σώμα σας προστατευμένο, ενώ είναι κατάλληλο για θαλάσσιο σπορ και υποβρύχιο ψάρεμα με ψαροτούφεκο.
Ψαροτούφεκο XDIVE PRO BRAVO
Επιλέξτε ένα από τα ψαροντούφεκα όπως αυτό της XDIVE που θα βρείτε εύκολα και γρήγορα, με ειδική εργονομική λαβή και μοναδικά χαρακτηριστικά. Περιέχει οδηγό βέργα σε όλο το μήκος του σωλήνα.
Μάσκα


Μία σύγχρονη μάσκα σιλικόνης, είναι απαραίτητη για να μπορέσετε χωρίς να θαμπώσει και χωρίς να μπει νερό, να φτάσετε στο επιθυμητό βάθος. Ένα τρικ για να αποφύγετε αυτή τη συνέπεια, είναι να αλείψετε τις επιφάνειές της με λευκή οδοντόκρεμα. Μία από τις μάσκες κατάδυσηςπου μπορούν να σας βοηθήσουν στην ελεύθερη κατάδυση, είναι αυτή εδώ.
Συνδυάστε την με τον αναπνευστήρα σιλικόνης με το ανατομικό στόμιο αντιαλλεργικής σιλικόνης με Anti - Splash Top που εξασφαλίζει ότι δεν θα μπει νερό στην μάσκα.
Από την μεγάλη ποικιλία μπορείτε να επιλέξετε κι άλλα αξεσουάρ, όπως είναι τα μαχαίρια και οι φακοί κατάδυσης. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μπείτε στην μεγάλη ποικιλία του ηλεκτρονικού καταστήματος survival.gr.