Το www.my-pharmacy.gr είναι ένα online φαρμακείο το οποίο παραδίδει τα προϊόντα που παραγγέλλει ο πελάτης μέσα σε 24 ώρες, εύκολα και με ασφάλεια. Με ένα απλό πάτημα του κουμπιού στον υπολογιστή του!

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα σε τόσα άλλα του είδους του, καθώς προσφέρει προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές στην καλύτερη ποιότητα.

Το www.my-pharmacy.gr διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για να διαλέξει ο καταναλωτής. Διαθέτει προϊόντα φαρμακευτικά και μη.  Πρόκειται για προϊόντα που αφορούν την προσωπική φροντίδα της γυναίκας (περιποίηση σώματος, προσώπου, μαλλιών, προϊόντα μακιγιάζ) ,τη προσωπική φροντίδα του άντρα (περιποίηση προσώπου, μαλλιών, είδη ξυρίσματος), προϊόντα για το μωρό και τη μαμά ( είδη εγκυμοσύνης και θηλασμού, αξεσουάρ για το παιδί, είδη διατροφής ),είδη αδυνατίσματος, βιταμίνες, βότανα, βιολογικές τροφές, προϊόντα ειδικής διατροφής, συμπληρώματα  διατροφής, ακόμη και αρώματα. Μεγάλη γκάμα προϊόντων! Και φυσικά διαθέτει ποικιλία σε αντηλιακά προσώπου, σώματος και μαλλιών  για όλη την οικογένεια και προϊόντα ανακούφισης για μετά τον ήλιο. Πάνω από 3.000 επώνυμα προϊόντα!

Τα προϊόντα είναι άριστης ποιότητας, με πιστοποιήσεις και εγγύηση. Τα προϊόντα είναι επώνυμα και δημοφιλή, πάνω από 300 μάρκες, για να διαλέξει ο πελάτης το προϊόν το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες του.

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι από τις καλύτερες και χαμηλότερες της αγοράς. Κανένα άλλο online φαρμακείο δεν προσφέρει τόσο συμφέρουσες τιμές. Κάθε μέρα υπάρχουν επιπλέον νέες προσφορές σε ακόμη πιο προσιτές τιμές. Οι προσφορές ανανεώνονται συχνά για να μπορούν όλοι οι πελάτες να επωφελούνται από αυτές.

Το www.my-pharmacy.gr έχει επίσης τηλεφωνικό κέντρο το οποίο διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, άρτια καταρτισμένο με γνώσεις και εμπειρία. Περιλαμβάνει φαρμακοποιούς, συμβούλους ομορφιάς και υγείας, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να λύσουν όλες τις απορίες των πελατών, να τους συμβουλέψουν και να τους προτείνουν τα κατάλληλα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί από τις 09:00 έως τις 18:00. 

Το online φαρμακείο σου προσφέρει με παραγγελίες άνω των 39€ δωρεάν μεταφορικά. Η παραγγελία μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω email  είτε και μέσω  fax.

Το www.my-pharmacy.gr επιπλέον προσφέρει ευκολία αλλά και ποικιλία στους τρόπους πληρωμής για να διαλέξει ο πελάτης αυτόν που θα τον εξυπηρετήσει. Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα, με  κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης, με  αντικαταβολή όταν παραλάβει ο πελάτης την παραγγελία  στο χώρο του και μέσω paypal.

Το κατάστημα είναι αξιόπιστο και προσφέρει ασφάλεια σε όλες τις συναλλαγές. Τα προσωπικά στοιχεία των πελατών δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Η ασφάλεια είναι το πρώτο μέλημα του www.my-pharmacy.gr.