Χαμόγελα και ικανοποίηση για τους λιλιπούτειους μαθητές του Νηπιαγωγείου στην Καρυά Ελασσόνας.

Πριν λίγες ημέρες εκπαιδευτικοί και μαθητές παρέλαβαν τη δωρεά του Ιδρύματος Παύλου Μελά, που αποτελείται από παιδικά βιβλία, χαρτική ύλη και είδη ζωγραφικής.

Η νέα δωρεά προς το Νηπιαγωγείο δίνει ελπίδα και δύναμη στις οικογένειες, που ζουν σε απομακρυσμένες -από τις πόλεις- περιοχές, να παραμείνουν στον τόπο τους και να κρατούν ζωντανές κοινότητες όπως η Καρυά Ελασσόνας, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 850μ. στον Όλυμπο και λόγω της αστυφιλίας ο πληθυσμός της έχει μειωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια.

Η χορηγία του Ιδρύματος Παύλου Μελά έρχεται να προστεθεί στην δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, με την οποία έγινε ανακαίνιση του πέτρινου κτιρίου, όπου στεγάζεται το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Καρυάς.

Οι εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές, με δημόσια επιστολή τους εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς το Ίδρυμα.

«Αξιότιμε

κ. Πρόεδρε

Σεβαστά μέλη της Επιτροπής του ιδρύματος Παύλου Μελά

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για την ευγενική σας προσφορά αναλώσιμου υλικού και βιβλίων προς το Νηπιαγωγείο Καρυάς.

Η συνεισφορά σας είναι σημαντική και ουσιαστική τόσο για τους μαθητές όσο και για την εκπαιδευτικό, που πήρε την πρωτοβουλία να απευθυνθεί στο ίδρυμα σας. Τα υλικά της χορηγίας σας θα τονώσουν την καθημερινή μας εκπαιδευτική διαδικασία και θα εμπλουτίσουν τις δραστηριότητές μας.

Είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες χορηγίες, γιατί ενισχύουν το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας για την άμεση ανταπόκρισή και το ενδιαφέρον σας».

ert.gr