Με αφορμή την εορτή του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος που δεσπόζει στην κεντρική πλατεία της Δολίχης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης «Η Τριπολίτιδα» διοργανώνει τριήμερες πανηγυρικές εκδηλώσεις.
Την Παρασκευή 4 Αυγούστου, από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία του χωριού. Στις 11 το βράδυ, πάρτι νεολαίας στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου με τον dj Αχιλλεα Νικολόπουλο.
Το Σάββατο 5 Αυγούστου γλέντι στην πλατεία του χωριού με λαικοδημοτική ορχήστρα. Στο κλαρίνο ο Αλέξης Κασιάρας, βιολί Σάκης Κασιάρας και στο τραγούδι, ο Λάμπρος Μιαρίτης και η Φαίδρα Διαμάντη. Θα παρουσιαστούν χοροί από το χορευτικό του συλλόγου κάτοικων Πολίχνης "Ο ΝΟΣΤΟΣ".
Ώρα έναρξης στις 9.30 το βράδυ.
Την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα, παράσταση κουκλοθέατρου "Mην κρατάς μυστικό" από το θεατρικό εργαστήρι ¨Δημιουργική πόρτα¨, στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου «ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ».
Στις 9.30 το βράδυ γλέντι στην πλατεία του χωριού με λαικοδημοτική ορχήστρα. Στο κλαρίνο ο Αλέξης Κασιάρας, βιολί Σάκης Κασιάρας και στο τραγούδι, ο Γιώργος Αγγέλης και η Φαίδρα Διαμάντη.
Θα παρουσιαστούν χοροί από το χορευτικό του συλλόγου γυναικών Δολίχης.
ΕΙΣΟΔΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ