To Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας, πρόκειται να συνεδριάσει, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, αύριο Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 
1.    Έγκριση του πορίσματος της επιτροπής για τον καθορισμού του τιμήματος αγοράς ακινήτου στην Δ.Κ. Τσαριτσάνης. Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης.
2.    Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Φώτιος Καραγκόγκος.
3.    Έγκριση απ’ ευθείας ανάθεσης της προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών. Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Φώτιος Καραγκόγκος.
4.    Αποδοχή και απόδοση της χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
5.    Αποδοχή και απόδοση της τακτικής επιχορήγησης μηνός Σεπτεμβρίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
6.    Καθορισμός των ειδικοτήτων για την πρόσληψη δύο ατόμων με σύμβαση ΙΔΟΧ τα οποία θα εργαστούν σε υπηρεσίας μη ανταποδοτικού χαρακτήρα. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
7.    Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη της δαπάνης εορτασμού της 6ης Οκτωβρίου «Ελευθέρια Τσαριτσάνης, Ελασσόνας, Σαρανταπόρου». Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.
8.    Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη της δαπάνης εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.
9.    Έγκριση διοργάνωσης μουσικής εκδήλωσης στην Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.
10.    Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση στέγης Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
11.    Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση στέγης κλειστού γυμναστηρίου Γυμνασίου Καλλιθέας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
12.    Εξέταση αιτήματος της εταιρείας RURAL CONNECT για χορήγηση δικαιώματος διέλευσης στον Οικισμό Φλάμπουρου και στα Καλύβια Αναλήψεως Τ.Κ. Συκέας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
13.    Σύσταση επιτροπών προσωρινής και  οριστικής παραλαβής έργων και κλήρωση των Δ.Σ. που θα συμμετέχουν σε αυτές. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
14.    Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
15.    Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Διαμόρφωση χώρου για τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
16.    Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Διαμόρφωση προαύλιου χώρου 1ου Γυμνασίου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
17.    Εξέταση αιτήματος διαγνωστικού κέντρου για παραχώρηση θέσης στάθμευσης στην οδό 6ης Οκτωβρίου στην Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
18.    Έγκριση υποβολής αιτήματος για την ένταξη των δημοτικών βοσκήσιμων γαιών στα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης που θα εκπονηθούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.
19.    Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών. Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Αναστάσιος Γκατζιούρας.
20.    Έγκριση μερικής τροποποίησης της υπ’ αριθμό 186/2017 απόφασης του Δ.Σ. και εξαίρεση από την μετατόπιση και την δημοπράτηση περιπτέρου στην Δ.Κ. Ελασσόνας λόγω αυτοδίκαιης παράτασης της σύμβασης μίσθωσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.