Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Ι. Καψάλης συγχαίρει την ομάδα βόλεϊ του ΓΕΛ Ελασσόνας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ελλάδας–Κύπρου.
Χαρακτηριστικά αναφέρει:
"Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια για την επιτυχή πορεία της ομάδας Βόλεϊ του ΓΕΛ Ελασσόνας και τη διάκρισης τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ελλάδας–Κύπρου κερδίζοντας επάξια τη 2η θέση.
 Τα συγχαρητήρια δικαιωματικά ανήκουν πρωτίστως στους μαθητές- αθλητές που, με αγωνιστικότητα και συλλογική προσπάθεια, κατάφεραν να διακριθούν. Έθεσαν στόχους και έμαθαν να λειτουργούν συλλογικά και αλληλέγγυα, αναδεικνύοντας τις ικανότητές τους  με ήθος και πνεύμα ευγενούς άμιλλας, διαχρονικές αξίες που προβάλλουν το αθλητικό ιδεώδες.
Συγχαρητήρια  στον καθηγητή Φ.Α. για την προετοιμασία της ομάδας, τον Δ/ντη,  τον σύλλογο διδασκόντων, τους μαθητές του σχολείου  και τους γονείς των αθλητών, που στήριξαν και ενθάρρυναν την ομάδα, ως ηθική ανταμοιβή των προσπαθειών και των επιτυχιών τους."