«Με αφορμή τον αγιασμό ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, εδώ, από το γήπεδο του ιστορικού ΠΟΕ στην Ελασσόνα, θα ήθελα να ευχηθώ στους αθλητές, στην τεχνική ηγεσία, στη διοίκηση αλλά και στους φιλάθλους καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία  και με προσήλωση στους στόχους τους. Είμαι σίγουρη ότι με το πάθος τους, τη σκληρή δουλεία  και πάντα με αγωνιστικό ήθος θα πετύχουν όσα ονειρεύονται».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου με  την ευκαιρία του αγιασμού που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ελασσόνας παρουσία του Μητροπολίτη Ελασσόνας κκ Χαρίτωνα. 

«Εύχομαι αυτό το πρωτάθλημα να είναι καλύτερο από το προηγούμενο, εύχομαι σε όλα τα αθλητικά σωματεία του νομού να πραγματοποιήσουν  φέτος  τους αγωνιστικούς τους στόχους, μέσα στα πλαίσια πάντα του ευ αγωνίζεσθαι  Επιθυμία όλων μας είναι  να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα του νομού μας και της Ελλάδας για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των ομάδων τους, μακριά από ακρότητες και βία. Γιατί ο αθλητισμός είναι γιορτή.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Κώστα Αγοραστό για τις διαρκείς του παρεμβάσεις στις αθλητικές υποδομές του νομού», κατέληξε στη δήλωση της η Λαρισαία βουλευτής.