Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το αγωνιστικό διήμερο 8-9 Ιουλίου του κορυφαίου Sky Running αγώνα Faethon Olympus Marathon, Rupicapra και FAETHONTRAIL στον Κοκκινοπηλό Ελασσόνας.
Πάνω από 600 αθλητές από το εσωτερικό και το εξωτερικό έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Μεταξύ άλλων θα σταθούν στην γραμμή εκκίνησης οι αθλητές Μπαλιώτης Σ., Γιαννόπουλος Κ., Διαλεκτός Γ., Καμπουρόπουλος Α., Πετρόπουλος Ν., Χριστάνας Α., Αρώνης Π., Σιαμήτρας Κ., Κυριακάκης Μ., Παπαηλίας Γ., Μάτρας Σλ., Ανδρούτσος Θ. και Ελευθερίου Δ.
Φέτος όμως υπάρχουν και σημαντικές γυναικείες παρουσίες όπως την Μαλάι Μ.,Τσεκόσκα Κ., Ρεπσένκο Λ., Κολυφά Μ.,Κολόκα Φ., Χουρίδου Ι., Ιγγλέζου Α. και GalletiG.
Πρόγραμμα Λεωφορείων:
Η αναχώρηση των 3 λεωφορείων από Αθήνα θα γίνει από την πλατεία Συντάγματος το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 10:00πμ.
Η επιστροφή αυτών θα γίνει την Κυριακή 9 Ιουλίου
• Αναχώρηση του ενός λεωφορείου στις 16:00μμ για να εξυπηρετήσει τους αθλητές που θα τρέξουν στο Rupicapra και θα έχουν τελειώσει νωρίτερα.
• Αναχώρηση των άλλων δύο λεωφορείων της διοργάνωσης στις 19:00μμ.
Τέλος, οι χώροι υποδοχής και φιλοξενίας (το σχολείο και ο χώρος κατασκήνωσης) ήδη έχουν προετοιμαστεί.
Επισημαίνεται, από τους διοργανωτές, ότι στο πλαίσιο της αναβάθμισης των συνθηκών φιλοξενίας και λόγω της μεγάλης συμμετοχής των αθλητών, φέτος πρωτοπορεί η διοργάνωση φροντίζοντας και τους χώρους υγιεινής παρέχοντας φορητές τουαλέτες, ώστε να εξασφαλίζεται τόσο η εξυπηρέτηση των αθλητών όσο και η προστασία του περιβάλλοντος.