Στην πολύ καλή λειτουργία των βιολογικών σε Ελασσόνα, Σαραντάπορο και Λιβάδι αναφέρεται με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook o δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, προχωρώντας σε μια σύγκριση με το παρελθόν.
Αναλυτικά αναφέρει:
"Κατά την πρώτη μας επίσκεψη στον βιολογικό της Ελασσόνας, αυτό που παρατηρήσαμε ήταν πως το μεγαλύτερο μέρος του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού ήταν εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα η μονάδα να υπολειτουργεί!
Στα έργα εισόδου, στο σημείο δηλαδή που εισέρχονται τα λύματα και γίνεται η απορρόφηση σκουπιδιών, άμμου και λιπών δεν λειτουργούσε τίποτα, με αποτέλεσμα όλα τα ανόργανα υλικά να εισέρχονται στη μονάδα, και να δυσχεραίνουν την όποια λειτουργία. Σήμερα τα έργα εισόδου λειτουργούν καλύτερα από κάθε άλλο βιολογικό.
Στο σημείο βιολογικής επεξεργασίας των λυμάτων, δυστυχώς τα λύματα υπερχείλιζαν από τις δεξαμενές. Σήμερα τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει. Σήμερα οι δεξαμενές λειτουργούν με την καλύτερη δυνατή απόδοση, ενώ ενεργοποιήθηκε το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού. Δημιουργήσαμε αρχείο ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, με καρτέλες και πρόγραμμα συντήρησης, και βάσει αυτών γίνεται η τακτική συντήρηση, ενώ απομακρύνθηκε όλη η λάσπη.
Τα ίδια και στους βιολογικούς στο Σαραντάπορο και στο Λιβάδι."