Συνεχίζονται οι επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Ελασσόνας Νικ. Γάτσα στις κοινότητες του δήμου.

Οπω σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "η ανταπόκριση των κατοίκων είναι εντυπωσιακή, καθώς καθημερινά συστρατεύονται στο νέο εκλογικό συνδυασμό προσωπικότητες και δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες προγραμματίζεται η ανακοίνωση του νέου ονόματος και του λογοτύπου του συνδυασμού, καθώς και η μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων και των υποψηφίων συμβούλων.
Στις επισκέψεις του ο κ. Γάτσας αναπτύσσει τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος και συνομιλεί με τους κατοίκους για τα θέματα που αντιμετωπίζει κάθε κοινότητα. Ο κ. Γάτσας τόνισε χαρακτηριστικά την ανάγκη να ξεφύγει ο Δήμος Ελασσόνας από το τέλμα και την υπανάπτυξη και να δοθεί ώθηση στην τοπική οικονομία με στήριξη του πρωτογενούς τομέα, των επαγγελματιών και των εμπόρων.
Με δήλωσή του ο κ. Γάτσας επισημαίνει τα εξής: “Ο Δήμος Ελασσόνας χρειάζεται σήμερα - περισσότερο από ποτέ - απορρόφηση ευρωπαϊκών και περιφερειακών κονδυλίων για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας. Ο κ. Ευαγγέλου δεν ήθελε και δεν μπορούσε περισσότερα... Εμείς μπορούμε και θα πετύχουμε να βγάλουμε το Δήμο μας από το μαρασμό, όπως έχουν βγει πολλοί άλλοι δήμοι της χώρας. Ο Δήμος μας αξίζει περισσότερα...”"