Στη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες νέοι που αναγκάζονται να προσφύγουν στην ξενιτιά για να ζήσουν με αξιοπρέπεια, στάθηκε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Ελασσόνας, όπου μετέφερε το στίγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για "τόπο στα νιάτα" στη νίκη που θα ανήκει σε όλους τους Έλληνες.
Οπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "ο Γιώργος Κατσιαντώνης συνεχάρη τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ και τα μέλη της για την ενωτική εκδήλωση, ενώ απευθυνόμενος στον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών και στον κεντρικό ομιλητή Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη επισήμανε πως η αδυναμία επενδύσεων από τη σημερινή κυβέρνηση στην περιοχή, αποτελεί διωγμό για τα παιδιά της, σημειώνοντας η μάστιγα αυτή είναι μόνο μια μικρογραφία της τραγικής κατάστασης που "μαυρίζει" το Νομό Λάρισας. Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:
" Είναι μια όμορφη κωμόπολη η Ελασσόνα αλλά πολύ φτωχή οικονομικά. Ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου ασχολείται με τα αγροτικά και τα κτηνοτροφικά, αλλά η περιοχή δεν προσφέρει μόνο αυτά. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε και τον τουρισμό μας, όπως τον θρησκευτικό. Θα πρέπει να ασχοληθούμε ακόμη περισσότερο και να πιέσουμε για το χώρο της Αρχαίας Περραιβίας και όχι μόνο
Ζούμε στους Πρόποδες του Ολύμπου, ένα brand name το οποίο δυστυχώς κανείς όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει όπως θα έπρεπε.
Τα παιδιά της δικής μου γενιάς, που πήγαμε μαζί σχολείο, αλλά και τα πιο νέα παιδιά που φεύγουν για σπουδές ή για να αναζητήσουν εργασία, δεν επιστρέφουν στην Ελασσόνα, και το λέω με λύπη. Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν δουλειές, δεν μπορούν να δημιουργήσουν οικογένεια, αδυνατούν να προχωρήσουν τη ζωή τους.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει το στίγμα της ανανέωσης. Με την πείρα από τους μεγαλύτερους, αλλά δίνοντας τόπο στα νιάτα. Και όπως έχει πει πάμπολλες φορές στις επόμενες εκλογές κανείς δεν περισσεύει. Όλοι είναι χρήσιμοι. Ο καθένας από μας αν μπορέσει να φέρει έστω και ένα ψηφοφόρο που έδωσε την ψήφο του στον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές , σίγουρα η Νέα Δημοκρατία θα βγει αυτοδύναμη.
Γι' αυτό λοιπόν όλοι μαζί, ας προχωρήσουμε με ομοψυχία και ομόνοια, για τη νίκη, που θα ανήκει στην Ελλάδα μας!""