Σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα και με μεγάλη επιτυχίαπραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας “musicArte” το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 16 Φεβρουαρίου 2020 στηνταβέρνα  «Αρχονταρίκι» στην Ελασσόνα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου και καλλιτεχνικός διευθυντής των μουσικών συνόλων κ. Κωνσταντίνος Μάτης, πλαισιωμένος από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καλωσόρισε τους παριστάμενους και έκανε ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης καλλιτεχνικής χρονιάς.

Έγινε αναφορά στις πετυχημένες εμφανίσεις των χορωδιακών συνόλων, στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας και στα «Ελευθέρια» του Δήμου Ελασσόνας, για τη μικτή χορωδία καθώς και τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας Music Arte στην 1η πανελλήνια συνάντηση Θρησκευτικής μουσικής στη Λάρισα, σε φεστιβάλ χορωδιών στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και της ετήσιας χριστουγεννιάτικης συναυλίας όλων των συνόλων.

Ξεχωριστή μνεία έγινε για τα τμήματα baby music, μουσικής προπαιδείαςκαι προκαταρκτικής χορωδίας στην εξαιρετική εμφάνισή τους στην 8η πανελλήνια συνάντηση χορωδιών στο «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα με την καθοδήγηση της μουσικοπαιδαγωγού κ. Έφης Φαρμάκη.

Κλείνοντας, ανακοίνωσε ότι η μικτή, η νεανική και η προκαταρκτική χορωδία του συλλόγου προετοιμάζονται να συμμετέχουν σε χορωδιακές συναντήσεις σε διάφορες πόλεις μετά από προσκλήσεις που έχουν δεχθεί στο προσεχές εαρινό εξάμηνο.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε γεύμα και γλέντι με πολύ τραγούδικαι χορό από τα μέλη και τους φίλους του musicArte.