«Η Ελλάδα δεν αντέχει νέες περιπέτειες, κι εσείς με την ψήφο σας στις 7 Ιουλίου, θα επαναφέρετε τη λογική στη χώρα», τόνισε σε πλήθος κόσμου, στα πλαίσια κεντρικής ομιλίας της  στην Ελασσόνα, η κ. Ευαγγελία Λιακούλη.

Στην απουσία της κυβέρνησης από μια σειρά ζητημάτων ζωτικής σημασίας για την ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, που υποβαθμίζουν την ζωή των κατοίκων της, αναφέρθηκε  στη διάρκεια της ομιλίας της η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ενώ ειδική αναφορά έκανε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, που μπορεί με έμπνευση και σχέδιο, να αποτελέσει ο ΄Ολυμπος μοναδικό ευρωπαϊκό προορισμό, αλλά και κέντρο παραγωγής ποιοτικών προϊόντων.

Η τοπική παραγωγή και η κτηνοτροφία, ήταν στο επίκεντρο της ομιλίας της, επικεντρώνοντας στην  εγκατάλειψη και την σταδιακή ερημοποίηση της περιοχής, καθώς δεν δίνονται κίνητρα σε νέους να παραμείνουν και να υποστηρίξουν την παραγωγή και τον τόπο τους, παρά το γεγονός ότι τα προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας και διεθνούς αναγνώρισης, ενώ ανέλυσε το σχέδιό της για την δημιουργία του Αγροτικού Επιμελητηρίου στο νομό. 

Στην ομιλία της η κ. Λιακούλη τόνισε ότι «η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, είναι ψήφος στην ομαλότητα, στην αποκατάσταση των εισοδημάτων, κυρίως των μικρών και των αδύναμων, των μικρομεσαίων, των αγροτών και των κτηνοτρόφων, που χτυπήθηκαν περισσότερο από την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», αλλά κυρίως είναι «η ψήφος της λογικής ενάντια στον άκρατο λαϊκισμό του νεοδεξιού ΣΥΡΙΖΑ και στην σαρωτική επέλαση της δεξιάς ΝΔ» .