Τα χωριά της Ελασσόνας, Φλάμπουρο, Ολυμπιάδα, Καλλιθέα, Σκοπιά και Καλύβια επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Ευαγγελία Λιακούλη για να συναντήσει τους ανθρώπους της περιοχής, με τους οποίους αντάλλαξε σκέψεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, για τα προβλήματα της περιοχής, της καθημερινότητάς τους και τις μεγάλες αγωνίες τους για την ερημοποίηση της υπαίθρου, το μέλλον της περιοχής και της επιβίωσής τους.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις δυνατότητες που δίνονται με το πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής, που στοχεύει στην ενίσχυση του αγροτικού κόσμου και στην εκπόνηση εθνικών πολιτικών για την ανάπτυξη της περιοχής, αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ορεινού όγκου του Ολύμπου και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες ανάπτυξης της περιοχής και καθοριστικής ενίσχυσης της απασχόλησης.

Σε επίπεδο πολιτικής επιλογής η κ. Λιακούλη τόνισε ότι το  Κίνημα Αλλαγής αποδείχθηκε περίτρανα ότι είναι ο μοναδικός, αυθεντικός προοδευτικός πόλος της χώρας, που σέβεται και ενισχύει με το πρόγραμμά του  τους ανθρώπους του μόχθου, η δε επιλογή του στις εθνικές εκλογές είναι επιλογή ευθύνης,  ψήφος στην ομαλότητα, στη σταθερότητα, στην αποκατάσταση των εισοδημάτων, κυρίως των μικρών και των μικρομεσαίων, αυτών δηλαδή που χτυπήθηκαν περισσότερο από την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.