Το Δημοτικό Διαμέρισμα (Δ.Δ.) Δρυμού Ελασσόνας επισκέφτηκε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ν. Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, όπου μεταξύ άλλων συζήτησε με τους κατοίκους για το  σοβαρό ζήτημα έλλειψης πόσιμου νερού, το οποίο διαχρονικά αντιμετωπίζει η περιοχή.

«Η ύδρευση του Δημοτικού Διαμερίσματος Δρυμού είναι εξαιρετικής σημασίας, προκειμένου να παραμείνει ‘’ζωντανή’’ η περιοχή» τόνισε η κ. Λιακούλη, συμπληρώνοντας πως «ο στρατηγικός σχεδιασμός μεταφοράς πόσιμου νερού από την Ελασσόνα στο Δρυμό είναι άμεσα αναγκαίος».

Σε αυτήν την κατεύθυνση δεσμεύτηκε απέναντι στους κατοίκους της περιοχής ότι θα αναλάβει σχετική πρωτοβουλία από κοινού με τον Δήμο Ελασσόνας και τον Δήμαρχο κ. Νίκο Γάτσα, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, καθώς και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, που εχουν ήδη ενημερωθεί και εκδηλώσει ενδιαφέρον για το θέμα.

«Από την στιγμή που όλοι οι αρμόδιοι φορείς είναι ενήμεροι, μένει μόνο να συντονιστούν από κοινού οι προσπάθειές μας, προκειμένου να επιλυθεί ένα τέτοιο ζήτημα, το οποίο σε κάθε περίπτωση δεν είναι δυνατόν να υφίσταται στις μέρες μας», υπογράμμισε η Λαρισαία βουλευτής.

Στα πλαίσια των συναντήσεών της η βουλευτής επισκέφτηκε και τον Πολιτιστικό Σύλλογο, όπου συνομίλησε με τα μέλη των χορευτικών συγκροτημάτων.

Οι άνθρωποι του Συλλόγου έκαναν γνωστό το αίτημά τους για την ανάγκη εκπόνησης μελέτης ανακατασκευής μιας παλαιάς αποθήκης αγροτικού συνεταιρισμού, η οποία ανήκει στο Δήμο, δεδομένου ότι φιλοδοξούν να την καταστήσουν πολιτιστικό πολυχώρο.

Από τους κατοίκους του Δρυμού τέθηκε επίσης το θέμα της επισκευής, αλλά και του φωτισμού της γέφυρας Δρυμού, μιας εξαιρετικά λειτουργικής υποδομής για την περιοχή, καθώς κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών το χωριό κινδυνεύει πολλές φορές να αποκοπεί από τον ευρύτερο Νομό Λάρισας, ενώ συζητήθηκαν και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αγροτική οδοποιία και τη διαγράμμιση των δρόμων της περιοχής.

Από την πλευρά της η Ευαγγελία Λιακούλη ενημέρωσε τους κατοίκους του Δρυμού για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την χώρα, τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής για αυτά, ενώ υποσχέθηκε να επανέλθει σύντομα στην περιοχή, δηλώνοντας ενθουσιασμένη από την φιλοξενία των κατοίκων.