Νέος πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ελασσόνας εκλέχθηκεο κ. Χαρίσης Γκουντούρας, μετά από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Χ. Γκουντούρας έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος της Δ.Ε. Αντιχασίων του Δήμου Ελασσόνας, πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελασσόνας και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης από το 2011 έως το 2014.

Από το Σεπτέμβρη του 2019 ήταν μέλος της Επιτροπής ως ένας από τους αρχαιότερους διευθυντές σχολικής μονάδας (ΕΠΑΛ Ελασσόνας), ο οποίος αναλαμβάνει πλέον τα καθήκοντα του Προέδρου.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας ευχήθηκε στον νέο πρόεδρο επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και δήλωσε: «Η εκλογή του κ. Γκουντούρα στην προεδρία της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας αποτελεί μία αναγνώριση στη συνέπεια έργων και λόγων ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στην εκπαίδευση και την αυτοδιοίκηση.

Η διάθεσή του να συνεχίσει αυτή την προσφορά με χαροποιεί ιδιαίτερα και τον ευχαριστώ για την αποδοχή της πρότασής μας».