Με τις υπογραφές ανάμεσα στο Δήμο Ελασσόνας και τον οικονομικό φορέα με την επωνυμία «Σύμπραξη Λαγός Δημήτριος – Φακής Κωνσταντίνος και Κακάτσιος Βασίλειος», γίνεται το πρώτο βήμα που θα οδηγήσει στην κατασκευή κολυμβητηρίου στην Ελασσόνα, αφού ξεκινάει πλέον η εκπόνηση της απαραίτητης μελέτης.
Αμέσως μετά την υπογραφή του Ιδιωτικού Συμφωνητικού το οποίο αφορά την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης ανοιχτού κολυμβητηρίου στην Ελασσόνα, ο δήμαρχος κ. Νίκος Ευαγγέλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα γίνεται το πρώτο βήμα, μιας διαδικασίας που θα οδηγήσει, όταν ολοκληρωθεί, στην κατασκευή ενός ανοιχτού κολυμβητηρίου στην πόλη της Ελασσόνας, μια αθλητική υποδομή που τόσο πολύ λείπει από ολόκληρη την επαρχία.
Θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε να αρχίσει να υλοποιείται το σχέδιο μας.
Από την αρχή ξεκαθαρίσαμε πως πρώτιστο μέλημα της δημοτικής μας αρχή είναι η επένδυση σε αθλητικές, και όχι μόνο, υποδομές, με στόχο την μετατροπή της Ελασσόνας σε μια σύγχρονη πόλη που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των πολιτών της.
Συνεχίζουμε…»