Την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6.00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του 6ου Γενικού Λυκείου Λάρισας, 1ης Μεραρχίας 1, στη Νεάπολη, χριστουγεννιάτικη γιορτή. 

Τη γιορτή διοργανώνει η 1η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων μετά από σχετική εισήγηση της Προέδρου της κοινότητας Σοφίας Απρίλη και ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου της 1ης Κοινότητας.

Ο σκοπός της γιορτής είναι διττός.

Αφ’ ενός είναι η ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων με ψηφιακή αφήγηση, παραμυθο-αφήγηση, ποιητική περφόρμανς,  τραγούδια, κεράσματα, μοίρασμα αγάπης, παιχνίδια και χορό.

Αφ’ ετέρου είναι η συγκέντρωση τροφίμων στο καλάθι αγάπης και αλληλεγγύης της 1ης Δημοτικής Κοινότητας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για συμβολή στο φιλανθρωπικό έργο της ενορίας του Αγίου Θωμά.

Στη γιορτή θα συμβάλλουν κατά κύριο λόγο ο Θεολόγος εκπαιδευτικός κ. Χρήστος Κατσούρας, μέλος του Συμβουλίου της 1ης κοινότητας, μαθητές της θεατρικής ομάδας του 6ου Γενικού Λυκείου Λάρισας υπό την εμψύχωση της καθηγήτριας Φυσικού και Ποιήτριας κ. Χρύσας Βελησσαρίου, Αναπληρώτριας Προέδρου της 1ης Κοινότητας, η χορωδία του 21ου Δημοτικού σχολείου Λάρισας και τέλος για να κλείσουμε τη νέα χρονιά με γλέντι ο χοροδιδάσκαλος κ. Αρσενίου με την ομάδα του θα μας παρουσιάσει λαϊκούς χορούς.

Η είσοδος στη γιορτή είναι ελεύθερη.