Ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς τα νέα παιδιά που ξεκινούν τη φοιτητική τους ζωή, αλλά και σε αυτά που αρίστευσαν στις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου έστειλε στην διαδικτυακή εκδήλωση του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας, στην οποία βραβεύτηκαν μαθητές που διακρίθηκαν τη χρονιά που φεύγει.

«Να εστιάσουμε στη δύναμη της τεχνολογίας που δίνει τη δυνατότητα της επικοινωνίας και της πρέπουσας τιμής στον κόπο των παιδιών αυτών και να τους πούμε πως είναι η επιστήμη αυτή που σε περιόδους κρίσης μας δίνει τη δυνατότητα να ελπίζουμε, να αισιοδοξούμε και τελικά, να πιστεύουμε πως σύντομα όλα θα επανέλθουν στην κανονικότητα», σημείωσε η κα. Μπίζιου, η οποία συνεχάρη μαθητές και γονείς για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και την διάκριση που κατάφεραν σε μια τόσο δύσκολη χρονιά.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το μόχθο, την προσπάθεια και την επιτυχία τους. Εύχομαι καλή πρόοδο, καλές σπουδές στους επιτυχόντες φοιτητές και Καλή Χρονιά σε όλους!», σημείωσε η ίδια χαρακτηριστικά.