Δύσκολες στιγμές για τον Μίλτο Κουμαριά, παλαίμαχο αμυντικό ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ (τρίτος από αριστερά στην πρώτη σειρά) ο οποίος αγωνίστηκε με τους βυσσινί το διάστημα 1976 -1979, σε συνολικά 77 παιχνίδια.

Ο γιος του, Δημήτρης, έφυγε χτυπημένος από τον κορονοϊό, μετά από μάχη που έδωσε για αρκετές ημέρες.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κουμαριάς ήταν οικονομικός ελεγκτής σε κρουαζιερόπλοια ξένης εταιρίας και, σύμφωνα με μαρτυρίες της συζύγου του, κόλλησε τον ιό σε πλοίο στο Μαϊάμι.

Στη συνέχεια, βρέθηκε στο Μεξικό και εκεί, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παρέμεινε διασωληνωμένος, δίνοντας τη δική του «μάχη», ωστόσο κατέληξε πριν πέντε ημέρες.

Η σύζυγός του, είχε εμφανιστεί σε δελτία ειδήσεων, κάνοντας έκκληση να βοηθήσουν τον Δημήτρη Κουμαριά που είχε πραγματοποιήσει ταξίδι από την Ισπανία στο Μαϊάμι. Μάλιστα, έκανε αναφορά και στο μικρό παιδί τους που αγωνιούσε για την υγεία του μπαμπά του. 

Ο Μίλτος Κουμαριάς εκτός από την ΑΕΛ είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και στον Άρη.

Ο Μίλτος Κουμαριάς σήμερα

Η φωτογραφία

H ΑΕΛ της περιόδου 1977-78, χρονιά ανόδου στην Ά Εθνική, σε πλήρη παράταξη 1η ΣΕΙΡΑ (από αριστερά) : Μπουντόλος, Λιάπης, Κουμαριάς, Χριστόπουλος, Θώδης, Ράμμος, Μπούτος. ΜΕΣΑΙΑ ΣΕΙΡΑ : Γρηγοριάδης (προπονητής), Μουσιάρης, Αργυρούλης, Ματζουράκης, Βλαχούλης, Βαλαώρας, Παραφέστας, Ταμπάρας, Τσαλόπουλος (γυμναστής). ΚΑΘΙΣΤΟΙ : Παπαγιάννης, Δράμαλης, Κουκουλίτσιος, Κουβεντάρης, Σελιώνης, Ποντίκης, Ανδρεούδης, Καμηλαράκης

Εφ. ΚΟΣΜΟΣ kosmoslarissa.gr