​Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε ο Γιώργος Λιάγκας τον πατέρα του, το μεσημέρι της Τρίτης.

Απαρηγόρητος ο Λαρισαίος παρουσιαστής συνόδευσε τον πατέρα του στην τελευταία του κατοικία σε Κοιμητήριο της Αττικής, έχοντας στήριγμά του την Φαίη Σκορδά η οποία επίσης είναι συντετριμμένη από τον χαμό του πεθερού της, με τον οποίο είχε πολύ καλές σχέσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, ώστε να παρηγορήσουν τον παρουσιαστή που περνά δύσκολες ώρες.

Λίγες ώρες πριν από την κηδεία του πατέρα του, ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε στο Instagram του μια συγκινητική παιδική φωτογραφία με τον μπαμπά του, συνοδεύοντας την με το σχόλιο: "Ελπίζω να έφυγες περήφανος για μένα, όσο ήμουν εγώ για σένα. Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα μου εδωσες. Σου οφείλω τα πάντα. Σ’ αγαπώ πολύ πολύ. Καλό ταξίδι μπαμπά...".

Resizer.jpg

Κατά τις πληροφορίες του star.gr, η Φαίη Σκορδά αναμένεται να επιστρέψει στο πόστο της το πρωί της Τετάρτης, ενώ ο Γιώργος θα απουσιάσει, τόσο από το τηλεοπτικό πλατό, όσο και από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του «Λάμψη 92,3», πιθανότατα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.